Arctis 1 mikrofondan hava sesi geliyor

Crunchle

Femtopat
SteelSeries Arctis 1 kullanıyorum mikrofonundan hava sesi geliyor. Ayarlardan mikrofona baktım mikrofon kapalı olduğu halde ( kulaklığın üzerindeki tuştan kapattım) mikrofon ses seviyesi vardı bundan dolayı olduğunu düşünüyorum, yardım eder misiniz?

1609598849801.png

Son düzenleyen: Moderatör:
SteelSeries Arctis 1 kullanıyorum mikrofonundan hava sesi geliyor. Ayarlardan mikrofona baktım mikrofon kapalı olduğu halde ( kulaklığın üzerindeki tuştan kapattım) mikrofon ses seviyesi vardı bundan dolayı olduğunu düşünüyorum, yardım eder misiniz?

Eki Görüntüle 813269

Bence mikrofonun sesını hopörlere veriyorsunuz onu kapatın.

Eki Görüntüle 813269
ben arctis 3 kullanıyorum 1,5 yıldır sana yemin ederim artık mikrofonu kapatmama ramen sesler geliyor ara sıra oyüzden takma kafana sen bass seviyesini düşür

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı