Arctis 1 vs HS35 vs Drop Plus vs Hyper X Stinger

Bütçe
400

senseiendo97

Kilopat
Herkese merhabalar. Yaklaşık 2 senedir Gamepower Medusa kullanıyorum. Mikrofonu da sıkıntı oluşmaya başladı pedleri eridi. Ses cızırtılı gelmeye başladı değiştirmeye karar verdim. Baktığım kadarıyla 300-400 bandında herkes Rampage Drop Plus'ı öneriyor. Başlıkta yazdığım modeller dışında da önerebilirsiniz hiç sorun değil.
Önceliğim çok ama çok rahat olması, kulaklarımı acıtmamasını istiyorum uzun süreli kullanımda.
Genel olarak oyun-dizi-film için istiyorum. Warzone ve Single Player oyunlar oynayacağım.

Yeterince cevap verilmiş zaten. Drop Plus'ı daha ucuza almak isterseniz rehberime göz atabilirsiniz. Kuponlarla vergi+kargo 220 TL'ye geldi. Dün aldım 3 saat önce kargoya verilmiş. İçinde çantası falan da geliyor tavsiye ederim.

Teşekkür ederim yorumlarınız için sanırım dediğiniz kulaklığı alacağım. Herkes aynı kulaklığı öneriyor çünkü :D . Rampage'den genel olarak kullanıcıların memnun olmadığını gördüm fakat dropplus ı herkes öneriyor.
Yeterince cevap verilmiş zaten. Drop Plus'ı daha ucuza almak isterseniz rehberime göz atabilirsiniz. Kuponlarla vergi+kargo 220 TL'ye geldi. Dün aldım 3 saat önce kargoya verilmiş. İçinde çantası falan da geliyor tavsiye ederim.

Attığınız ürün sanırım logosuz hali değil mi? Aynı kulaklık?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı