Excaliburmerlin
Hectopat
7.1 sanal olduğu için işe yaramaz gözüyle bakılıyor.Arctis 1'i kullandım, rahat ama ondan sonra 7.1 kulaklığa geçince FPS oyunları için daha iyi oldu.
7.1 sanal olduğu için işe yaramaz gözüyle bakılıyor.Arctis 1'i kullandım, rahat ama ondan sonra 7.1 kulaklığa geçince FPS oyunları için daha iyi oldu.
Bence yarıyor. 180TL'ye aldığım Blizz Arctis 1'den iyi bence.7.1 sanal olduğu için işe yaramaz gözüyle bakılıyor.
Sadece 2 üründen birini almak istiyorum başka kulaklık düşünmüyorum.Bütçe? Bunu almanızı öneririm;
![]()
Corsair HS50 Pro Stereo Siyah Gaming Kulaklık (CA-9011215-EU)
Corsair HS50 Pro Stereo Siyah Gaming Kulaklık Rahatlık İçin Üretildi. Savaş İçin Tasarlandı Corsair HS50 Pro Stereo Oyuncu Kulaklığında rahatlık, üstün ses kalitesi ve sağlamlık bir arada sizlerle…www.gaming.gen.tr
Bir tık abartmıyor musun reisBence yarıyor. 180TL'ye aldığım Blizz Arctis 1'den iyi bence.
Benim attığım kulaklık Drop Plus'tan ve Arctis 1'den daha iyi kulaklık. Ayrıca diğer sitelerde 550 TL civarına satılıyor.Sadece 2 üründen birini almak istiyorum başka kulaklık düşünmüyorum.
Çok araştırdım ve birsürü video izledim. Mikrofonu hiç hoşuma gitmedi ve çok fazla kırılgan olduğuyla ilgili yorum okudum.Benim attığım kulaklık Drop Plus'tan ve Arctis 1'den daha iyi kulaklık. Ayrıca diğer sitelerde 550 TL civarına satılıyor.
Ayrıca discordda karşı tarafa ses gidiyormuş.Çok araştırdım ve birsürü video izledim. Mikrofonu hiç hoşuma gitmedi ve çok fazla kırılgan olduğuyla ilgili yorum okudum.
Corsair HS35 ile karıştırdınız galiba bu sorunu. Şu ana kadar böyle sorunla karşılaşmadım. Drop Plus modelinde de cızırtı ve mikrofon bozulma gibi sorunlar olabiliyor. Yani her kulaklıkta sorun yaşayan mevcut.Çok araştırdım ve birsürü video izledim. Mikrofonu hiç hoşuma gitmedi ve çok fazla kırılgan olduğuyla ilgili yorum okudum.
Ayrıca discordda karşı tarafa ses gidiyormuş.
Aslında benim bu kulaklıktan caymamın ana sebebi discordda karşı tarafa ses gitmesi.450 TL ile Corsair HS50 Pro almanızı öneririm. Mikrofonu hoşunuza gitmediğini söylemişsiniz ama ben mikrofonu gayet iyi biliyorum, kırılacağını da hiç sanmıyorum ayrıca neden kırılsın zaten durduk yerde. Sadece HS35'de kafa bandındaki plastik çok sert olduğu için kırılma durumları yaşanabiliyor ancak HS50'de böyle bir sorun yok diye biliyorum.
İnternette "sesin karşıya gitmesi" sorununu bulamadım.Aslında benim bu kulaklıktan caymamın ana sebebi discordda karşı tarafa ses gitmesi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.