Arctis 1 Wired İncelemesi

Çok güzel ama çok pahalı

Bütçemi epey aşıyor. 200-500 TL arasında bir şey düşüneceğim sanırım en fazla. Böyle pahalı kulaklıkların bile 200 TL'liklerden çok daha iyi olmadığını görünce fazla para vermek istememeye başladım.

CH321 var mesela. Güzele benziyor fakat deri yastıkları. Bu deri yastıklı kulaklıkların soyulmaması için bir çözümü olsa keşke.

50 TL'nin hesabını yapmamak gerek bence:

Arctis 1 modeli daha çok mobil oyunculuk için yapılmış, sürücüleri pek büyük olmayan ve Arctis 3 modelinden en çok şikayet edilen ses azlığı.

Tam sınır olarak HS60 olabilir:

Merhaba,
Arctis 1 deneyimlediniz. Dış sesleri iyi oranda izole ettiğini yazmışsınız. Dış sesleri ne kadar izole edebildiği ile ilgili ayrıntı vermeniz mümkün mü?

Şöyle söyleyeyim, arkadaşım kulağına takmıştı ve müzik içermeyen bir anlatım videosu izliyordu pek yüksek olmayan bir seste. Yani sadece konuşma sesi vardı videoda. Ben de yanında ona sesleniyordum normal bir ses tonuyla fakat beni duymadığından cevap vermedi. Ürün elimde 1-2 gün kaldığından uzun süreli deneyimleme şansım olmadı maalesef.

Gayet yeterli bir cevap oldu. Teşekkür ederim.

Hocam konu açmıştım fakat cevap gelmedi ben de araştırmaya koyuldum Ben de kumaş malzemeli bir ürün almak istiyorum. Arctis 1 400 TL'ye açılmamış kutu alacağım ya internetten ya da Stinger Core (350 TL) var. Başka var mı bilmiyorum. Ne önerirsiniz?

Hocam kumaş evet iyi güzel fakat düşük bütçede pek iyi kulaklık yok maalesef. Dediğim gibi Arctis 1 300 TL'nin üstünü hak etmiyor bana göre. Yani CH321'den iyi bir kulaklık değil. Stinger Core ise Stinger modelinin epey kırpılmış hali diye hatırlıyorum. Eğer kumaş şart değil ise CH321 öneririm.

Hocam telefonda da kullanmak istediğimden CH321'i eledim. 2 seçenek var kafama yatan: HS 50 Pro ve Arctis 1, HS50 Pro 480 TL. Daha önce kullanmadığımdan bilemiyorum da deri ped ne kadar rahatsız eder falan, günde toplam 5-6 saat kullanacağım. Sanırsam HS50 Pro en iyi seçenek gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…