Arctis 1 Wireless için olan Type-C Dongle'ı kaybettim

Treather

Kilopat
Daha fazla  
Arctis 1 Wireless Type-C Dongle'ı kaybettim yenisini almak için ne yapmam gerekiyor? Sitelerinde yedek parça olarak Türkiye'ye kargo yapmadıklarını söylüyorlar.

Bende kaybetmistim Dediğiniz gibi mail attım, satın alma faturasını gönderince hemen gönderdiler. Bugünde geldi fakat dongle taktığım zaman kulaklıktan hiçbir ses veya bağlantı seside gelmiyor. Ne yapmam ? Kurulumu nasıl yapılacak

Herkese iyi günler, bende sizler gibi kulaklığımın dongle adaptörünü kaybettim. Arkadaşın vermiş olduğu mail adresine bir mail gönderdim cevap bekliyorum. Yeni dongle alan arkadaş kulaklıklarını eşleştirmek için SteelSeries uygulamasını indirip, dongle PC'ye takılı haldeyken uygulamadan kulaklık ayarlarına girmeleri gerekmekte. Açılan pencerede tekrar eşleştirme seçeneği olması lazım.

(Google-çeviri)
Eşleştirmek İçin:

USB-C kablosuz donanım kilidini SteelSeries Engine yüklü olarak bilgisayarınıza bağlayın.*

Kablosuz eşleştirmeyi başlatın. Bunu yapmak için SteelSeries Engine'de Dongle'ın üzerindeki yenileme simgesini (iki dairesel ok) seçin.

Kulaklık kapalıyken güç düğmesini ~7 (veya daha fazla) saniye basılı tutun.

Eşleştirme tamamlandığında bir ses duyacaksınız.

Üstteki bağlantıda İngilizce olarak nasıl yapılacağı anlatılmıştır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı