Arctis 1 Wireless vs Fusion 300

Etluseem

Hectopat
Arkadaşlar kulaklık alacağım, bu iki kulaklık arasında kaldım. Artıları ve eksileri nelerdir? Yazarsanız sevinirim.

İnternette pek güzel bir yorum bulamadım Fusion 300 için. HyperX ürünlerini öneririm.
Bu çok güzeldir mesela:

Bu ikisi arasından hangisini önerirsiniz?

Bu ikisi arasından hangisini önerirsiniz?
Ben Cloud II kullanıyorum, çok memnunum. Cloud Alpha modelinde yanlış bilmiyorsam ses kartınızın biraz daha güzel olması gerekliymiş. Cloud II'nin içinden kendi ses kartı çıkıyor.

Ben Cloud II kullanıyorum, çok memnunum. Cloud Alpha modelinde yanlış bilmiyorsam ses kartınızın biraz daha güzel olması gerekliymiş. Cloud II'nin içinden kendi ses kartı çıkıyor.
Cloud 2 almam daha mantıklı olacaktır sanırım.
Birde açtığım konuyla alakasız bir soru daha soracağım.
Klavye almayı düşünüyorum ve aklımda 2 tane klavye var.
Kingston Hyperx Alloy Fps Pro ve Asus Rog Strix Scope TKL
Bunlardan hangisini almamı önerebilirsiniz?

Asus : ASUS ROG Strix Scope TKL X802 RGB Cherry MX Blue TR Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Hyperx : Cherry Mx Red Switch, 100% Anti-Ghosting'e Sahip HyperX Alloy Fps Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da

Bence HyperX daha güzel gözüküyor, çok klavyeden anlamam ama tercihimi HyperX'den yana kullanırdım. Hiçbir yerde stokta yok nedense.
Evet ya stok sıkıntısı var hiç bir yerde yok stokta bayram indirimi olursa öyle almayı planlıyorum her şeyi.
Konu kilitlensin lütfen.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı