Arctis 3 2019 Edition alınır mı?

Ben 2 hafta önce satın aldım Arctis 3 2019 Edition'u. Çok memnunum, aşırı konforlu, ses kalitesi mükemmel. Dedikleri gibi az değil. Öyle diyenler sanırım duymuyorlar. Yani gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
 
Ben de bu modeli yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum, genel olarak memnunum. Ses seviyesi ile ilgili herhangi bir sorun yaşamadım, hatta CoD Warzone oynarken sesi kısmak zorunda kalıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 2 aydır Arctics 3 2019 Edition kullanıyorum. Belki daha fazla bile olmuştur. Konfor anlamında kulaklık çok iyi. Kafamda kulaklık yok gibi. Benim migrenim olduğu için bu konu benim için çok önemliydi. Kafama baskı yapan, ağır gelen bir kulaklıkla hayatta duramam. Ses anlamında da gayet yeterli fakat yeterli gelmediği tek zaman odada çok aşırı gürültü olduğunda. Yani diyelim oyun oynuyorsun ama odada televizyon neredeyse son ses açık. O zaman dış sesler seni çok rahatsız ediyor ve kulaklığın sesi yetersiz kalıyor. Onun dışında oda sessizken sesinin azlığıyla ilgili problem yaşamadım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı