Arctis 3 2019 nasıldır?

Daha fazla  
Herkese selamlar. CS GO tarzı oyunlarda ses kasmak için kulaklık arıyorum. Bütçem 600'ü geçmesin istiyorum mümkünse.
Aradığım en önemli özelliklerden bir tanesi rahat olması. Konfor çok önemli. O yüzden bu kulaklık hoşuma gitti ancak kafama takılan bir sorun var:
Laptopum Monster Abra A5 v15.1. Kulaklığın kendine ait bir ses kartı bulunmayıp jak girişli olduğu için laptopta istediğim performansı alabilir miyim? Laptopumun ses kartı iyi midir bunu merak ediyorum. Başka önerilere de açığım

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an aktif kullanmakta olduğum kulaklık gayet dengeli bir ses veriyor. CS:GO'da da adamların nereden geldiğini çok rahat anlayabiliyorsun. Yalnız tek kötü yanı mı desem, kişiden kişiye değişir, bass Boost'u yok bu kulaklığın. Eğer müzik dinlemeyi seviyorsan ve bass da çok hoşuna gidiyorsa önermem fakat oyunlarda gayet ses kasmak için birebir.

Şu an aktif kullanmakta olduğum kulaklık gayet dengeli bir ses veriyor. CS:GO'da da adamların nereden geldiğini çok rahat anlayabiliyorsun. Yalnız tek kötü yanı mı desem, kişiden kişiye değişir, bass Boost'u yok bu kulaklığın. Eğer müzik dinlemeyi seviyorsan ve bass da çok hoşuna gidiyorsa önermem fakat oyunlarda gayet ses kasmak için birebir.

Bilgisayarınız neydi hocam? Benim aklıma takılan laptopumda bu kulaklıktan yeteri kadar faydalanabilir miyim acaba?

Bilgisayarınız neydi hocam? Benim aklıma takılan laptopumda bu kulaklıktan yeteri kadar faydalanabilir miyim acaba?
Şu anda evimden uzak olduğum için laptop'ımdayım, laptop'ımda HP 250 G5 modeli
Özellikleri: i5-7200U / AMD Radeon R5 M330 2GB / 8 GB 2133 MHz DDR4 RAM / 500 GB Toshiba 5400 RPM HDD
Ben bu kulaklıkla bunda bile gayet rahat ses kasabiliyorum.
Ki emin olun sizin laptop'ınızın ses kartı daha iyidir.

Şu anda evimden uzak olduğum için laptop'ımdayım, laptop'ımda HP 250 G5 modeli
Özellikleri: i5-7200U / AMD Radeon R5 M330 2GB / 8 GB 2133 MHz DDR4 RAM / 500 GB Toshiba 5400 RPM HDD
Ben bu kulaklıkla bunda bile gayet rahat ses kasabiliyorum.
Ki emin olun sizin laptop'ınızın ses kartı daha iyidir.
Tek jak girişinimi kullanıyorsunuz ? Yoksa jak çoğaltıcı ile 2 jak girişli olan kabloyu mu kullanıyorsunuz ? Bende leptop kullanıcısyım ve kulaklık olarak bir süredir bunu düşünüyorum Leptopum dell marka 16 gb ram i7 8. Nesil gtx 1060 6gb ekran kartı.

Tek jak girişinimi kullanıyorsunuz ? Yoksa jak çoğaltıcı ile 2 jak girişli olan kabloyu mu kullanıyorsunuz ? Bende leptop kullanıcısyım ve kulaklık olarak bir süredir bunu düşünüyorum Leptopum dell marka 16 gb ram i7 8. Nesil gtx 1060 6gb ekran kartı.
Benim laptop'ım tek girişli fakat masaüstüm çift girişliydi o yüzden ikisini de kullandım kalitede hiç bir sıkıntı yok zaten kendi kablosu. Eğer böyle müzik işleriyle çok ama çok haşırneşirseniz tavsiye etmem ama oyun oynuyorsanız rahatça tercih edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı