Arctis 3 Almak Mantıklı mı?

Arkadaşımda arctis 3, bende 5 var. İkiside 2019 Edition. 7.1 farkı YouTube’daki basit videolardan bile anlaşılıyor. RGB önemli değil. 7.1 ve ChatMix özelliği önemli.

Arctis 3 almak için araştırıp 5 almıştım. Bu arada 3 kötü değil, ama o parayı verince üzerine farkı ekleyip 5 almak daha mantıklı diye düşünmüştüm alırken.

Piyasada 2016 sürümünü bulamazsın, hem 2019’da eklenen şeyler gereksiz olsa firma neden eklesin?

Tekrar söylüyorum; Arctis 3 kötü değil. Arctis 3 almış olsam pişman olmazdım.

Arkadaşımda arctis 3, bende 5 var. İkiside 2019 Edition. 7.1 farkı YouTube’daki basit videolardan bile anlaşılıyor. RGB önemli değil. 7.1 ve ChatMix özelliği önemli.

Arctis 3 almak için araştırıp 5 almıştım. Bu arada 3 kötü değil, ama o parayı verince üzerine farkı ekleyip 5 almak daha mantıklı diye düşünmüştüm alırken.

Piyasada 2016 sürümünü bulamazsın, hem 2019’da eklenen şeyler gereksiz olsa firma neden eklesin?

Tekrar söylüyorum; Arctis 3 kötü değil. Arctis 3 almış olsam pişman olmazdım.
Ne yazık ki şu an hiçte az bir fark yok sayılır, gördüğüm her yer 800 TL fiyatına satıyor Arctis 5'i bu yüzden bütçem çıkışmıyor ve yaklaşık 2 aydır kulaklıksızım, artık almam gerek diye bu ay almak istiyorum bu yüzden sanırım Arctis 3 tercih edeceğim. Arctis 3 ile 5 hoparlörleri aynı olarak gözüküyor, fakat yine de fark olacağını düşünüyorum ben, senin bir fikrin var mı bu konuda ?

Ne yazık ki şu an hiçte az bir fark yok sayılır, gördüğüm her yer 800 TL fiyatına satıyor Arctis 5'i bu yüzden bütçem çıkışmıyor ve yaklaşık 2 aydır kulaklıksızım, artık almam gerek diye bu ay almak istiyorum bu yüzden sanırım Arctis 3 tercih edeceğim. Arctis 3 ile 5 hoparlörleri aynı olarak gözüküyor, fakat yine de fark olacağını düşünüyorum ben, senin bir fikrin var mı bu konuda ?

Bu videoyu izlemiş miydiniz?

Sesler %100 seviyesindeyken Arctis5 daha iyi ses veriyor, Arctis 3 biraz bozuyor diye düşünüyor arkadaşım, ben fark duyamadım. Bence Arctis3'te gayet güzel.

Arctis 3 2 hafta önce aldım ve çok memnunum. Aşırı konforlu, çok rahat bir kulaklık. Malzeme kalitesi çok başarılı. Ses kalitesi yüksek, gayet başarılı. Mikrofon kalitesi de çok iyi.

Bu hafta sipariş vermeyi düşünüyorum o zaman, yapacak başka bir şeyim yok 5 alamıyorum memnun kalırım bence. Tek şüphem ses kartımın kalitesi yönünde nasıl bir performans alırım bilmiyorum.
Biraz geç yazıyorum fakat Arctis 3 aldım ve cidden çok memnunum, arada kalan varsa öneririm, %100 seviyesinde bozulma olmuyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı