Arctis 3 iade edilir mi?

Vaper06

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar sadece sorumun cevabını arıyorum. Sorumun dışından gelen yanıtları yetkililere rapor edeceğim!

Çözüm
Ben kulaküstü kulaklığı alacaklarını düşünüyorum. Arkadaşın dediği gibi kulakiçi kulaklık ise almamaları normal.
Alalı ne kadar süre geçti? Ayrıca internetten mi aldınız?

Normal şartlarda iade etme hakkınız var. Ancak kulaklık gibi hijyen standartı olan ürünlerde iade almaya yanaşmıyorlar. Eğer iade konusunda ısrarcıysanız sürenin dolmasına izin vermeden konunun takipçisi olmalısınız.

Eğer kodu aktif hale getirdiyseniz iade edemiyorsunuz.
Ben bu ürünü alırken böyle bir şey belirtilmedi. Benim 14 Günlük cayma hakkım var. Emailimi veririm. Şifremi veririm. Kodu yazılı olan kağıta Email ve Şifrem yazılır. Kişi Steelseries sitesine girip. Emailini değiştirebilir. Şifresini değiştirebilir.

Ben zamanında aldığım kulaklığı ertesi gün hepsiburada iade almadı. Onların insiyatifinde olan bir durum.

14 gün geçmediyse rahatlıkla iade edebilirsiniz diye düşünüyorum, tabi kulaklığa zarar vermediyseniz. Gerekirse tüketici haklarına başvurun böyle bir hakkınız var.

Ben zamanında aldığım kulaklığı ertesi gün hepsiburada iade almadı. Onların insiyatifinde olan bir durum.
Peki aldığın ürün neydi?
14 gün geçmediyse rahatlıkla iade edebilirsiniz diye düşünüyorum, tabi kulaklığa zarar vermediyseniz. Gerekirse tüketici haklarına başvurun böyle bir hakkınız var.
Hocam kulaklığı hiç bir zarar vermedim. Hatta aldığım kişinin eline sağlam ulaşması için paketi naylonladım.

2.gün hepsiburada nın iade almadığını belirttim. 14 gün yasal süreç fakat hijyenik malzeme olduğu için iade alamayız dedi bana.Hatta kutu geldiğinde bana gönderdiğim gibi değildi. Arkadaş şansını deneyip yazarsa sevinirim. Bence iade almayacaklar ama.

Hijyenik olmayan kulaklık türleri budur. Hepsiburada satıcısı kazığı yemişsin. Geçmiş olsun.
Sen büyük ihimalle ürünü aldığın satıcı ile konuştun. Hepsiburada'ya falan şikayet etmen gerekirdi. Hijyenik değil diyerekten yırtmış. Saatde hijyenik değil. Kola takılıyor. Kolundaki ölü deriler falan saate işliyor. Onu niye iade alıyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…