Ben kulaküstü kulaklığı alacaklarını düşünüyorum. Arkadaşın dediği gibi kulakiçi kulaklık ise almamaları normal.2.gün hepsiburada nın iade almadığını belirttim. 14 gün yasal süreç fakat hijyenik malzeme olduğu için iade alamayız dedi bana.Hatta kutu geldiğinde bana gönderdiğim gibi değildi. Arkadaş şansını deneyip yazarsa sevinirim. Bence iade almayacaklar ama.
Ben kulaküstü kulaklığı alacaklarını düşünüyorum. Arkadaşın dediği gibi kulakiçi kulaklık ise almamaları normal.2.gün hepsiburada nın iade almadığını belirttim. 14 gün yasal süreç fakat hijyenik malzeme olduğu için iade alamayız dedi bana.Hatta kutu geldiğinde bana gönderdiğim gibi değildi. Arkadaş şansını deneyip yazarsa sevinirim. Bence iade almayacaklar ama.
Ben de aldılar. İlk gün iade ettim. Pakette garip açıldığından güzel açamamıştım. Ona rağmen iade aldılar.Ben kulaküstü kulaklığı alacaklarını düşünüyorum. Arkadaşın dediği gibi kulakiçi kulaklık ise almamaları normal.
Satıcı direkt hepsiburada , adamların söylediğini söylüyorum.Kulak içi yada kafa üstü kulaklığı ayırabilecek kapasitedeyim. Dediğim kulaklığı al ve iade et bakalım başarabilecekmisin?Eki Görüntüle 295321
Hijyenik olmayan kulaklık türleri budur. Hepsiburada satıcısı kazığı yemişsin. Geçmiş olsun.
Sen büyük ihimalle ürünü aldığın satıcı ile konuştun. Hepsiburada'ya falan şikayet etmen gerekirdi. Hijyenik değil diyerekten yırtmış. Saatde hijyenik değil. Kola takılıyor. Kolundaki ölü deriler falan saate işliyor. Onu niye iade alıyorlar?
Hepsiburada'nın iade koşulu oku bakalım arkadaşım.Satıcı direkt hepsiburada , adamların söylediğini söylüyorum.Kulak içi yada kafa üstü kulaklığı ayırabilecek kapasitedeyim. Dediğim kulaklığı al ve iade et bakalım başarabilecekmisin?
Kusuruma bakma kardeş. Hepsiburada.com'dan almadan önce iade şartlarını okuyun alın. Yoksa benim gibi elinizden kalır. İade talebimi iptal ettim. Gelecek olan kargo kuryesini geri yollayacağım. Akılsızlığımında cefasını çekeceğim.Satıcı direkt hepsiburada , adamların söylediğini söylüyorum.Kulak içi yada kafa üstü kulaklığı ayırabilecek kapasitedeyim. Dediğim kulaklığı al ve iade et bakalım başarabilecekmisin?
Hepsiburada'nın iade koşulu oku bakalım arkadaşım.
Tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olanlardan iadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan (iç çamaşırı, mayo, kozmetik, kulaklık vb.) ürünler iade alınmaz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.