Arctis 3 Kronik Sorunlu mu?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba dostlar. Bundan bir kaç hafta önce şu konuyu açmıştım. Ürünü Nethouse'dan almıştım ve sağ taraftan as ses geliyor diye iade etmiştim kabul etmişlerdi. Ondan sonra İtopya'dan tekrar aldım siyah rengini fakat ürün de yine sağ taraftan as ses duyuyorum. Sağ kulağımda sorun olduğunu düşünmeye başladım fakat gayet normal duyuyorum. Tekrar iade etmek istiyorum fakat bunun yerine alabileceğim HS50 veya HS60 var aynı fiyat segmentinde. Fakat onları da kafamı ağrıtacağı korkusundan almaya pek olumlu değilim. Forumda bu sorunu Arctis 5'te yaşayan gördüm ve sorduğumda zamanla geçtiğini söyledi. Ne yapmalıyım, bu kronik bir sorun mu? Eğer öyleyse başka tavsiyelerinizi bekliyorum. Kulaklık 2019 Edition bunu da söylemiş olayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim kullandığım 2019 olmayan versiyonu. Ağustos ayından beridir kullanıyorum, ben de herhangi bir sorun yok.
HS60 önerebilirim dip ses yok ise.
Hocam o kulaklığa kafa ağrısı yapabilir diye önyargılı bakıyorum hala.
2019 ise bilemeyeceğim. Başlıkta 2019 yazmadığı için diğer Arctis 3'e göre yazdım.
Aldığım iki kulaklıkta da sağdan ses gelmeyince şüphelenmeye başladım. Son çare söylediğim gibi bekleyeceğim 14 gün iade süresi dolana kadar eğer geçmezse HS60'a olan önyargımı kırıp onu alacağım.

Merhaba dostlar. Bundan bir kaç hafta önce şu konuyu açmıştım. Ürünü Nethouse'dan almıştım ve sağ taraftan as ses geliyor diye iade etmiştim kabul etmişlerdi. Ondan sonra İtopya'dan tekrar aldım siyah rengini fakat ürün de yine sağ taraftan as ses duyuyorum. Sağ kulağımda sorun olduğunu düşünmeye başladım fakat gayet normal duyuyorum. Tekrar iade etmek istiyorum fakat bunun yerine alabileceğim HS50 veya HS60 var aynı fiyat segmentinde. Fakat onları da kafamı ağrıtacağı korkusundan almaya pek olumlu değilim. Forumda bu sorunu Arctis 5'te yaşayan gördüm ve sorduğumda zamanla geçtiğini söyledi. Ne yapmalıyım, bu kronik bir sorun mu? Eğer öyleyse başka tavsiyelerinizi bekliyorum. Kulaklık 2019 Edition bunu da söylemiş olayım.
2019 kullanıyorum bende öyle bir sorun yok.

2019 kullanıyorum bende öyle bir sorun yok.
Aldığım iki ürünün de sorunlu ürüne denk gelmesi ne kadar şanssız olduğumu gösteriyor. Hocam peki insan seslerinde sesi net alabiliyor musunuz?
Almayın önermem. Her tarafı sorunlu. Yazılımı düzgün çalışmıyor ve mikrofonu kötü.
2019 Edition'da yazılım yok hocam.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı