Arctis 3 mikrofon problemi

lexarcious

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım tek jak girişli bir laptop. İşletim sistemi Windows 10. Kullandığım headset ise Steelseries Arctis 3 ancak kullanırken arada sırada laptopun dahili mikrofonu devreye girip kulaklığın mikrofonu iptal oluyor ilginç şekilde. Mikrofon sekmesinde ekstra bir aygıt gözükmüyor. Ses sekmesinin altındaki yani iki mikrofon da tek şekilde gözüküyor. Çıldırmak üzereyim, artık günümüz şartlarında o kadar para verip aldığım kulaklığı kullanamamak beni geriyor. Bir çözüm önerisinde bulunabilecek var mı?

ss.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Dahili mikrofon hazır gözüküyor. Fotoğrafı attığınız menüden, dahili mikrofona sağ tık; özellikler; bu aygıtı kullan etkinleştir seçeneğini kapatın.
32.PNG

Bende aynı sorunu yaşamıştım. Dizüstü bilgisayarın kendi sitesinden ses sürücüsü indirdim. Sonrasında kulaklığı taktığımda seçenekler geldi, oradan mikrofonlu kulaklığı seçtim sorun düzelmişti.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı