Arctis 3 mü Arctis 5 mi?

DoruC

Hectopat
Arkadaşlar ben Hepsiburada'dan Arctis 3 almayı düşünüyorum ama fiyati 200 TL yükseltip Arctis 5 almak mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
RGB ve daha iyi bir 7.1 ses deneyimi var, 7.1 Arctis 3'de de var fakat ondaki 7.1 yazılımı SteelSeries tarafından geliştirildi ve SteelSeries'in ilk işi ses değil, bunu daha iyi yapan DTS tabi ki. Aradaki farka değer mi derseniz o size kalmış, ama bence deneyimleme imkanınız olursa ikisini de deneyin sonra karar verin derim.

RGB ve daha iyi bir 7.1 ses deneyimi var, 7.1 Arctis 3'de de var fakat ondaki 7.1 yazılımı SteelSeries tarafından geliştirildi ve SteelSeries'in ilk işi ses değil, bunu daha iyi yapan DTS tabi ki. Aradaki farka değer mi derseniz o size kalmış, ama bence deneyimleme imkanınız olursa ikisini de deneyin sonra karar verin derim.
Pekala teşekkürler söylediklerinizi dikkate alacağım.

Steelseries'in özel üretim pedleri varken deriye kim bakar? Pedler pamuk gibi ve uzun süre kullanılmadıkları sürece terleme yapmıyorlar.
sesleri daha iyi ve dip seslerin gelmesinde büyük bir etki ediyor bu sıcaklarda oturduğun yerde terliyorsun zaten dip sesler için ve mikrofona ses gitmemesi için deri şart.

sesleri daha iyi ve dip seslerin gelmesinde büyük bir etki ediyor bu sıcaklarda oturduğun yerde terliyorsun zaten dip sesler için ve mikrofona ses gitmemesi için deri şart.
Dip sesler ve mikrofona ses gitmemesi için deri şart mı? Mikrofona ses gitmemesi için gürültü engelleyici ek mikrofonlar ayrıca filtreler var. Dip sesler için hangi ses sistemini kullandığı ve iç hoparlör kalitesi önemlidir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı