Arctis 3 Nasıldır?

markowic

Megapat
Makaleler
5
Yer
İstanbul, Turkey
Daha fazla  
Meslek
Taraftar - Holigan - Armaya sevdalı
Arkadaşlar yarın sipariş vereceğim son bir görüşlerinizi almak istedim. Bundan öncesinde G230 kulaklık kullanıyordum ve 7.1 kulaklığa geçmek istedim. Bu ürünün 7.1 performansı nasıldır ve G230'dan geçeceğim arada fark hisseder miyim? Bunu sorma sebebim 20TL'lik snopy kulaklığından G230'a geçtiğimde hiçbir fark hissetmemem. :)

Arctis 3'te Dolby veya DTS 7.1 yok. Denemedim ancak Dolby, DTS kadar güçlü olmadığı gerçeği mevcut. Eğer alma şansınız varsa o bütçeyle Corsair Void USB alabilirsiniz. Çok daha güçlü bir 7.1'e sahiptir Dolby ile. Bununla birlikte Arctis serisinde 40mm sürücü kullanılırken Void'de 50mm sürücü kullanılıyor.

Bende uygun olduğu için arctis 3 düşünüyorum. Fakat forumda herkes kötülemiş. Ne yapsam bilemedim. Açıkçası bir kulaklığa 300 tlden fazla vermek istemiyorum. 2-3 kat fark cidden fazla.
Hatta arctis 5 i de kötülemişler.

Herkes kötülemiyor. Arctis serisi çok iyi bir seri. Arctis 3 USB ile bağlanmıyor ve 7.1'i daha zayıf evet. Ama sürücü boyu öyle de olsa Arctis serisi çok rahat. Kullanıcıları tüy gibi olduğunu belirtiyor. Bu fiyat bazındaki ürünler de genelde böyle olmuyor.

Herkes kötülemiyor. Arctis serisi çok iyi bir seri. Arctis 3 USB ile bağlanmıyor ve 7.1'i daha zayıf evet. Ama sürücü boyu öyle de olsa Arctis serisi çok rahat. Kullanıcıları tüy gibi olduğunu belirtiyor. Bu fiyat bazındaki ürünler de genelde böyle olmuyor.
Rahatlık açısından diyorsunuz. Tabi oda çok önemli fakat aynı fiyata daha düzgün 7.1 veren varsa tercihler değişebilir. Forumda gördüğüm kadarıyla arctis 3ün de 5inde 7.1i kötü. Kimisi açıp kapadım fark yok bile demiş.

Usb ile bağlanamaması ses kalitesini ciddi seviyede düşürüyor sanırım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı