Arctis 3 Sonar kullanılmıyor

Maxwin233

Yoctopat
Daha fazla  
Yeni aldığım Arctis 3 kulaklığım Sonar uygulamasında çalışmıyor. SteelSeries Sonar - Gaming'e geldiğim zaman hiçbir yerden ses gelmiyor, hoparlör kısmında ses geliyor ancak istediğim performansı alamıyor gibi hissediyorum. SteelSeries Sonar kısmında headphone şeklinde Arctis 3 çıkmıyor. Realtek ve THX çıkıyor ancak THX çalışmıyor.

Yeni aldığım Arctis 3 kulaklığım Sonar uygulamasında çalışmıyor. SteelSeries Sonar - Gaming'e geldiğim zaman hiçbir yerden ses gelmiyor, hoparlör kısmında ses geliyor ancak istediğim performansı alamıyor gibi hissediyorum. SteelSeries Sonar kısmında headphone şeklinde Arctis 3 çıkmıyor. Realtek ve THX çıkıyor ancak THX çalışmıyor.
İlk açtığında sarı bir uyarı vermesi gerekir. Gaming aux chat gibi ses ayarları bölümünün üstünde. Ona basınca otomatik düzeltiyor. Eğer o yazı çıkmıyorsa, sonarı silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsin.

İlk açtığında sarı bir uyarı vermesi gerekir. Gaming AUX chat gibi ses ayarları bölümünün üstünde. Ona basınca otomatik düzeltiyor. Eğer o yazı çıkmıyorsa, sonarı silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsin.

Yazı çıkıyor ancak yaptığım zaman düzelmiyor. Sarı yere basıp ayarları yükledikten sonra SteelSeries-gameing bölümüne atıyor ve ses gelmiyor. Hoparlör harici ses gelmiyor.

Yazı çıkıyor ancak yaptığım zaman düzelmiyor. Sarı yere basıp ayarları yükledikten sonra SteelSeries-gameing bölümüne atıyor ve ses gelmiyor. Hoparlör harici ses gelmiyor.

Gaming bölümünde ses çıkış yeri seçilir. Oradan dikkatlice kulaklığın giriş yerini seçip tekrar dener misin? Yine olmazsa Windows ses çıkışlarından kulaklığı seçip kullan. Sonra tekrar sonar ayarlardan çıkışı düzeltip sarıya basmayı dene. Ben 3 gün uğraştım. En son kombinasyon tuttu düzgün çalışıyor. Biraz uğraştıracak seni.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    158,3 KB · Görüntüleme: 43
Şu anda SteelSeries - Gaming kısmından ses geliyor. Ancak Realtek'le beraber ses veriyor. THX ile ses vermesi mi daha iyi yoksa Realtek'te mi kalsın ?

Gaming bölümünde ses çıkış yeri seçilir. Oradan dikkatlice kulaklığın giriş yerini seçip tekrar dener misin? Yine olmazsa Windows ses çıkışlarından kulaklığı seçip kullan. Sonra tekrar sonar ayarlardan çıkışı düzeltip sarıya basmayı dene. Ben 3 gün uğraştım. En son kombinasyon tuttu düzgün çalışıyor. Biraz uğraştıracak seni.

Forumdaki resimlere baktığım zaman headphone Arctis 3 şekilde çıkışlar görüyordum. Sende de gözükmüyor.

Dosya Ekleri

• Ekran 1.JPG
    Ekran 1.JPG
    70,7 KB · Görüntüleme: 41
  • ekran 2.JPG
    ekran 2.JPG
    51,2 KB · Görüntüleme: 36

Technopat Haberler

Geri
Yukarı