Arctis 3 vs Arctis 5

Samhain

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B350M PC Mate, MSI 1060 6GB 6G OC V1, Ryzen 5 1600, G.Skill xflare 2400mhz 2x8GB Ram, 120GB Transcend SSD,240GB SSD Kingston, 240GB Sandisk, 1TB WD HDD, Zalman Z3 Plus 600+,Viewsonic xg2401 144hz 24"
Meslek
Bilgi İşlem / Sistem Destek Uzmanı
Herkese selamlar,

Elimde şu an Siberia 200 kulaklık mevcut fakat arızalandı. Büyük ihtimal farklı bir kulaklığa geçiş yapacağım.

Artics 3 ve Artics 5 in incelemelerini inceledim fakat aşırı kararsız kaldım. Aralarında 150 TL gibi bir fark var. Bu fark gerçekten değer mi? Bunlar dışında Siberia 200'e yakın veya bir iki tık üstünde bir kulaklık önerebilir misiniz ? Yardımlarınız benim için çok önemli şimdiden teşekkür ederim.

Herkese selamlar,

Elimde şu an Siberia 200 kulaklık mevcut fakat arızalandı. Büyük ihtimal farklı bir kulaklığa geçiş yapacağım.

Artics 3 ve Artics 5 in incelemelerini inceledim fakat aşırı kararsız kaldım. Aralarında 150 TL gibi bir fark var. Bu fark gerçekten değer mi? Bunlar dışında Siberia 200'e yakın veya bir iki tık üstünde bir kulaklık önerebilir misiniz ? Yardımlarınız benim için çok önemli şimdiden teşekkür ederim.
Bütçeniz var ise artics 5.

Bütçen nedir tam olarak? Arctis 3 ve Arctis 5 fiyatı nedir?

Arctis 3 incelememi de bir oku, Arctis 5 ile aralarındaki farkı da anlatmıştım. Aklında bir şeyler oluşabilir.

Steelseries Arctis 3 7.1 Surround Headset İncelemesi

Aslında kafamda belli bir miktar yoktu, lakin artics 3 modelini görünce özellikleri ve tasarımı hoşuma gitti. E-ticaret sitesinde bulduğum fiyatlar Artics 3 ve Artics 5 için sırasıyla 400TL ve 639TL. Artics 5 için bütçemi zorlamam gerekebilir.

Kullanım amacım fps oyunları odaklı ve bu esnada sesli sohbet edebilmek. Bunları baz aldığımda Artics 5'teki 7.1 surround'un üstünlüğü artı bir avantaj olacak sanırım.

Arctis 3 ve Arctis 5 mikrofonu tamamen aynı. Mikrofon olarak başarılı modeller, problemin olmasın bu konuda.

Arctis 5 DTS 7.1 kullanıyor.
Arctis 3, SS'nin kendi geliştirdiği 7.1'i kullanıyor. DTS daha iyidir tabii ki ancak stereo olarak da iyi ses kasılabiliyor.

Black Firday indirimleri ile Arctis 3'ü 400 TL'nin çok altında alabilirsin. Arctis 5'e o kadar verme. Değmez.

Ben Arctis 3 kullanıcısıyım. 7.1 olayı bence bu seviye kulaklıklar icin performansli degil. Ben 7.1 ve sanal ses kapalı kullanıyorum oyunlarda daha rahat oluyor. Arctis 5 ve arctis 3 arasında ki fark ışıklandırma ve DTS ki bence değmez arctis 5 almaya. Arada ki fiyat farkı ve performansa değmiyor. Yine de karar sizin tabi ki.

Yıl başından beri Arctis 3 kullanıyorum.
Yazılımsal sorunu oluyor realtek ile çakışıyor vs. ama çözümü basit forumda konu açmadan 1 2 arama ile bulup çözersin 5 dk 10 dk iş.
Genel olarak rahat konforlu ve ses kasma konusunda sorun yaşamadım kaliteli ses veriyor. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı