Bütçe artirabilirsem Arctis 3 almayı düşünüyorum. Bütçe arttıramamam halinde hangisini önerirsiniz ? PS4 ve PC platformlarında kullanacağım. Arctis 3 bluetooth çalışabiliyor mu onu da söylerseniz sevinirim.
Arctis 3'ün Bluetooth olan farklı bir modeli var fakat fiyat farkı da var. Benim tavsiyem bütçe arttırıp Arctis 3 alman yönünde. Kendim kullanıyorum ve gayet memnunum. Daha öncesinde bütçe arttırmadığım düşük modellere yönelmiştim ve pişman olmuştum.
Arctis 3'ün Bluetooth olan farklı bir modeli var fakat fiyat farkı da var. Benim tavsiyem bütçe arttırıp Arctis 3 alman yönünde. Kendim kullanıyorum ve gayet memnunum. Daha öncesinde bütçe arttırmadığım düşük modellere yönelmiştim ve pişman olmuştum.
Ben birçok kişi görmedim açıkçası. Sadece 1 kişi bu sorundan bahsetmiş o da mağazada denediğini söyledi. Ayrıca birçok inceleme videosu mevcut oradan da bakabilirsiniz.
Yanlış anladınız. Bende bugün sipariş verdim zaten. Amacım ürünü kötülemek değil. Sadece araştırınca bu sorunu yaşayan 3-5 kişi gördüm. Onun için kullanan birine danışmak istedim.
Yanlış anladınız. Bende bugün sipariş verdim zaten. Amacım ürünü kötülemek değil. Sadece araştırınca bu sorunu yaşayan 3-5 kişi gördüm. Onun için kullanan birine danışmak istedim.
Kötülediğini düşünmedim zaten. Öyle bir sorun genel anlamda yok. O sorunu yaşayan arkadaşlar göndersinler servise değiştirsinler. Ürünün pişman edeceğini düşünmüyorum.