G231 Prodigy veya diğer yazdıklarım hakkında bir bilgin var mı ? Cevabın için sağ ol.Arctis 3'ün Bluetooth olan farklı bir modeli var fakat fiyat farkı da var. Benim tavsiyem bütçe arttırıp Arctis 3 alman yönünde. Kendim kullanıyorum ve gayet memnunum. Daha öncesinde bütçe arttırmadığım düşük modellere yönelmiştim ve pişman olmuştum.
Hocam apartman boşluğundaymış gibi ses geliyor mu size? Şikâyetçi bir çok kişi var.Arctis 3'ün Bluetooth olan farklı bir modeli var fakat fiyat farkı da var. Benim tavsiyem bütçe arttırıp Arctis 3 alman yönünde. Kendim kullanıyorum ve gayet memnunum. Daha öncesinde bütçe arttırmadığım düşük modellere yönelmiştim ve pişman olmuştum.
Apartman boşluğunda denemediğim için bilmiyorum. Deneyen arkadaşlara sormak gerek. Bu kulaklığı kullanıp bu şekilde şikayet eden birini de görmedim.Hocam apartman boşluğundaymış gibi ses geliyor mu size? Şikâyetçi bir çok kişi var.
Forumda bunları yaşayan çok kişi var. O yüzden sormuştum.Apartman boşluğunda denemediğim için bilmiyorum. Deneyen arkadaşlara sormak gerek. Bu kulaklığı kullanıp bu şekilde şikayet eden birini de görmedim.
Ben birçok kişi görmedim açıkçası. Sadece 1 kişi bu sorundan bahsetmiş o da mağazada denediğini söyledi. Ayrıca birçok inceleme videosu mevcut oradan da bakabilirsiniz.Forumda bunları yaşayan çok kişi var. O yüzden sormuştum.
Kötülediğini düşünmedim zaten. Öyle bir sorun genel anlamda yok. O sorunu yaşayan arkadaşlar göndersinler servise değiştirsinler. Ürünün pişman edeceğini düşünmüyorum.Yanlış anladınız. Bende bugün sipariş verdim zaten. Amacım ürünü kötülemek değil. Sadece araştırınca bu sorunu yaşayan 3-5 kişi gördüm. Onun için kullanan birine danışmak istedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.