Arctis 3 vs CM MH530 Seçimi

Arctis 3 kullanıyorum, oyun performansı olarak iyi. Müzik olarak çok iyi değil.

Oyun için: Arctis 3
Müzik için: MH530

Konfor, mikrofon olarak Arctis 3 iyi. Saatlerce kullanılmaya müsait. %100'de bile sesi dışarıya vermiyor. MH530 denemediğim için bir şey diyemem.

Konfor, mikrofon olarak Arctis 3 iyi. Saatlerce kullanılmaya müsait. %100'de bile sesi dışarıya vermiyor. MH530 denemediğim için bir şey diyemem.

Müzik olarak çok iyi değil derken, piyasada olan 100-150TL kulaklıkların verdiği kaliteyi de vermiyor mu hocam?

MH530'nin dışarı ses verme özelliği nasıl? Çok mu kaçırıyor?

Yani temel kaygı dışarıya ses kaçırmaması olursa hangisini önerirsiniz?

Hocam dışarı ses sızdırma açısından ele alırsanız hangisi tercih edilmeli? Bugün yarın almayı düşünüyorum da yardımcı olabilirseniz sevinirim

MH530'da sesi dışarıya fazla vermiyor. Kapaklar açık kullanıldığında dışarıya biraz ses verebilir. Ayrıca MH530'u müzik için tercih ederseniz, dışarıda telefon ile de kullanabilirsiniz. Tek Jacklı olarak çalışıyor, telefon-tablet içinde uygun bir kulaklık.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı