Arctis 3'ü kullanamıyorum

A_r_d_A

Kilopat
Yazılımı kurdum, uğraştım, görmedi ilk başta. Sonra gördü fakat hala her şeyi kapatıp, açıyorum, kısıyorum, artıyorum, 7.1'i açıyorum, ses aynı. Müzik açıkken de denedim. Hala aynı, sorun bende mi? Kulaklıkta bir şeyi mi eksik yaptım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklığı hangi kablo ile kullanıyorsunuz?

Ayrıca bu video sana yardımcı olabilir:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tek jak girişi ile izledim video ama sorunuma çözüm bulamadım.
Yoksa 2 giriş mi bağlanmam gerekiyor ?

Sağ alt taraftaki ses simgesine sağ tıklayın, ses efekti deyin, Kayıttan yürüte gelin, oradaki Hoparlör+SSE3 bulunacak onu devre dışı bırakıp tekrar açın.

Sorun tek jak ile olur mu bilemem fakat ben 2 jak ile kasanın arkasına bağlıyorum, birisi kulaklık diğeri mikrofon jakı.

Sağ alt taraftaki ses simgesine sağ tıklayın, ses efekti deyin, Kayıttan yürüte gelin, oradaki Hoparlör+SSE3 bulunacak onu devre dışı bırakıp tekrar açın.
sorun çözüldü kardeşim, bu kadar basit miydi ya adamsın her şeyi yaptım, o kadar gereksiz şeyler yaptım ama çzöüldü teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…