Arctis 5 7.1 çalışıyor mu?

Karizarezz

Megapat
Yer
Afyon
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Steelseries Engine açtığım zaman 7.1 sekmesi gidip geliyor kabloları filan oynuyorum sıkıntı mı var diye ama sadece ilk açtığım 1-2 kez o ekran kayboluyor sonra tekrar geliyor. Ve 7.1 bana hiç fark ettirmedi acaba Windows'un uzamsal ses kısmından açmam mı lazım?

Dosya Ekleri

• sdd.png
    sdd.png
    110,9 KB · Görüntüleme: 172
Ekolayzır ayarlarını oynayın fark ediyormu diye bakın etmiyor ise görev yöneticisinden ses kısımlarındaki herşeyi kaldırın ardından bilgisayarı yeniden başlatın.

Evet ekolayzer ayarlarını en aşağıya çektim ve çok kötü oldu normal ayarlara alınca fark hissettim.
Hoparlörü yapılandırdan 7.1 ayarladın mı ?
Kulaklık ayarları burada ama 7.1 açmak için Windows'un sağladığı Windows Sonic açmam lazım. İnternetten baktığım zaman Arctis 5 zaten ses kartı olduğu için bu ayarların açılmasına gerek duymadan 7.1 olması lazımmış. Belki 7.1 oluyordur benim bu konuda bir bilgim yok fakat on/off yaptığım zaman değişen bir şey olmuyor.

Dosya Ekleri

• sadsa.png
    sadsa.png
    15,7 KB · Görüntüleme: 171
Evet ekolayzer ayarlarını en aşağıya çektim ve çok kötü oldu normal ayarlara alınca fark hissettim.

Kulaklık ayarları burada ama 7.1 açmak için Windows'un sağladığı Windows Sonic açmam lazım. İnternetten baktığım zaman Arctis 5 zaten ses kartı olduğu için bu ayarların açılmasına gerek duymadan 7.1 olması lazımmış. Belki 7.1 oluyordur benim bu konuda bir bilgim yok fakat on/off yaptığım zaman değişen bir şey olmuyor.
Benim demek istediğim o panelde kulaklığına sağ tık yapınca hoparlörü yapılandır çıkıyor.Orada kulaklık stereo olarak ayarlanmış olabilir.Ona baktın mı ?

Yapılandır seçeneği soluk renkte yani tıklanmıyor. Attığım fotoğraftaki gibi. Şu an benim Windows Sonic veya Dolby'yi açmam mı lazım yoksa açmadan da 7.1 desteğini alabiliyor muyum? Çünkü açtığım zaman da açmadığım zaman da hiç fark göremedim ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapılandır seçeneği soluk renkte yani tıklanmıyor. Attığım fotoğraftaki gibi. Şu an benim Windows Sonic veya Dolby'yi açmam mı lazım yoksa açmadan da 7.1 desteğini alabiliyor muyum? Çünkü açtığım zaman da açmadığım zaman da hiç fark göremedim ben.

Kulaklık 7.1 ise o özelliği açmak gerekmez.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı