SteelSeries Arctis 5 7.1 boğuk ses sorunu

Bende Arctis 5 kullanıyorum. Yorumundaki gibi bende de aynı şekilde. Sorun mu yoksa olması gereken bu mu bilemedim şimdi?

Şurdaki ayarlarla oyna bakalım. Sanki düzeliyor gibi. Yada Equalizer ayarlarıyla oynayıp kendine özel bir ayar yapmayı dene

1.png

Sorunun çözümünü bulan var mı?
Az önce yeniden kontrol ettim yine "SteelSeries Arctis 5 Game" yazıyor ama ses normal.
bende arctis 3 aldı m yazılım driver kurdum aynı dert bende de var ekolu yankılı ses alıyorum anakartım ise asus prime b350 plus bugün harici 7.1 ses kartı sparişi verdim gelince takacam bakacam olmazsa stealserise bu nedenin neden kaynakladıgını soracam bilgisayarımda yeni topladım ryzen 7 serisi 50 tl usb kulalık bundan daha iyi ses veriyor oyunda arctis 3 ile oyun kasamıyorum ben nedenin ses kartı almak oldugunu düşündüm çünkü jax girişleri anakart onboard ses kartı jax girişli 7.1 bir oyuncu kulaklıgını yeterince beslemiyor bana kalırsa usb kulaklıklar farklı güç beslemesi aldığı için düzgün ses veriyor
Dün elime ulaşan Arctis 5'ten hiç memnun kalmadım. Sanırım ya arızalı ürün geldi ya da ses ayarlarını yapamıyorum. CS:GO ve PUBG oynuyorum ama 7.1 özelliğini açınca tuvalet-hamam tarzı bir mekandaymışım gibi ses yankı yapmaya başlıyor ve beni 7.1'in çevreleyen sesi ayak seslerinin ya da diğer seslerin nereden geldiğini anlamamı engelliyor. Sesler net değil. Herkes üründen çok memnun fakat ben memnun değilim.

Bana yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi borç bilirim :)

Hocam bu sorunu halledebildiniz mi?

Sorunun çözümünü bulan var mı?

Hocam bu sorunu halledebildiniz mi?

Bende otomatik olarak 1 süre sonra düzeldi. Fakat o üründe başka bir sorun olduğu için yeni bir ürünle değiştirdim. Bunda da aynı durum var. Bir süre sonra düzelir diye umuyorum. Yani tamamen kendiliğinden olan bir şey bende.

Kulaklığın ses kalitesi, mikrofon kalitesi, basları ve tizleri mükemmel fakat arkadaşında dediği gibi CS GO'da bende ses kasamıyorum boğuk veriyor sesi ve ayak seslerinin nereden geldiğini anlayamıyorum. Daha önce Logitech G430 kullanıyordum ve 7.1'i çok iyiydi ve rahat ses kasabiliyordum.
Not: Logitech G430'da CS GO'da 5.1 seçeneği çıkıyordu fakat arctis 5'de bu seçenek çıkmıyor!

Hocam yaptığınız yüklediğiniz herhangi bir şey düzeltmiş olabilir hocam. Aklınıza bir şey gelmiyor mu? Bu 7.1 sorunu çok rahatsız ediyor beni. Arada DTS aktif ediyorum acaba düzelmiş mi diye bi ümit ama daha düzelmedi

@119076 Biraz geç oldu ama cevaplamam :D yine de sonucu söyleyeyim evet düşündüğüm gibi çıktı 7.1 ses kartı takınca çok memnun kaldım 3.5 mm jack girişlerini onboard yetersiz kalıyor kulaklığı yeterince besleyemiyor o yüzden güzel kaliteli ses almak için güzel bir ses kartı şart3.5 jack girişli kulaklıklar için ama usb girişli kulaklıklar için böyle bir sıkıntı usb den ayrı güç aldıgı için bu tarz problemleri olmuyor yani o yüzden 3.5 jack girişli kulaklık alacaksanız iyi kaliteli bir ses kartı da almalısınız diyorum sadece.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı