Yaklaşık 3 ay önce Steelseries Arctis 5 satın almıştım. Bugün fark ettim ki sağ kulakçık sol kulakçığa göre daha az ses veriyor. Bu daha önceden olsaydı fark ederdim muhtemelen. Çünkü bu konularda dikkatli birisiyim. Konu açmadan önce bayağı araştırmalar yaptım fakat açılan konularda da çözümünü bulamadım. Ses dengesi vs. görünüşte bir sorunum yok. Realtek ile çakışıyor ise böyle bir sorun oluşabilir mi? Yoksa donanımsal bir sorun mudur? Servise göndermek son çarem olsun istiyorum belki bilen birileri varsa boşuna 2 hafta beklemeyeyim. 7.1'inden de pek memnun değilim bu arada. Sesler boğuklaşıyor ve FPS oyunlarında açıkçası 7.1 kapalıyken daha net alıyorum sesleri. Son olarak da ufak bir cızırtı olayı var. Pek dert edecek bir durum değil fakat müzik dinlerken falan sesi yükselttiğim de aniden 1 saniyelik bir cızırtı oluyor bu normal midir bilemiyorum açıkçası. Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim. İyi forumlar.
Farklı PC'de denedim yine aynı şekilde sağ kulakcık daha az ses verdi. Sanırım donanımsal problem.