Arctis 5 sağ kulakçık ses problemi

lazwegaz

Kilopat
Yaklaşık 3 ay önce Steelseries Arctis 5 satın almıştım. Bugün fark ettim ki sağ kulakçık sol kulakçığa göre daha az ses veriyor. Bu daha önceden olsaydı fark ederdim muhtemelen. Çünkü bu konularda dikkatli birisiyim. Konu açmadan önce bayağı araştırmalar yaptım fakat açılan konularda da çözümünü bulamadım. Ses dengesi vs. görünüşte bir sorunum yok. Realtek ile çakışıyor ise böyle bir sorun oluşabilir mi? Yoksa donanımsal bir sorun mudur? Servise göndermek son çarem olsun istiyorum belki bilen birileri varsa boşuna 2 hafta beklemeyeyim. 7.1'inden de pek memnun değilim bu arada. Sesler boğuklaşıyor ve FPS oyunlarında açıkçası 7.1 kapalıyken daha net alıyorum sesleri. Son olarak da ufak bir cızırtı olayı var. Pek dert edecek bir durum değil fakat müzik dinlerken falan sesi yükselttiğim de aniden 1 saniyelik bir cızırtı oluyor bu normal midir bilemiyorum açıkçası. Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim. İyi forumlar.

Farklı PC'de denedim yine aynı şekilde sağ kulakcık daha az ses verdi. Sanırım donanımsal problem.

Son düzenleyen: Moderatör:

Farklı kulaklık denedim ondada aynı şey oldu. Sağ taraf yine az veriyor. Acaba kulağımda mı sorun var diye düşünerekten başkasına denettirdim o da sağ tarafın az verdiğini söyledi. Garip bir durum valla :D Başka kulaklıktada aynısını yapıyor. Farklı pc de deniyorum ondada aynısını yapıyor. Nasıl bir sorun anlayamadım.

2019 model mi acaba? 2019 olmayanların ses kalitesinden pek memnun değiller genelde. Ben 2019 versiyonunu kullanıyorum. Çok net söyleyebilirim ki 7.1’i stereosundan bile daha kaliteli ses veriyor. Ben hep açık kullanıyorum.

Hocam valla kendi kendine çözüldü galiba farketmiyorum artık öyle bir şey. Ya da ben ehvam yapmıştım bilmiyorum. Yani çift tarafını takınca eşit ses alıyor gibiyim bir sorun yok şuan.
Anladım hocam ben de Arctis 3 2019 için sağdan az ses geliyordu. İlk başlarda paranoyaya bağladım falan zannediyordum fakat gerçekten varmış. Denge ayarlarından sol tarafı 70 yapınca bile soldan daha fazla ses alıyordum.

2019 model mi acaba? 2019 olmayanların ses kalitesinden pek memnun değiller genelde. Ben 2019 versiyonunu kullanıyorum. Çok net söyleyebilirim ki 7.1’i stereosundan bile daha kaliteli ses veriyor. Ben hep açık kullanıyorum.
yok hocam 2018 benimkisi. dediğin gibi 7.1 2019 da daha iyi olabilir. ben bu serisinde beğenmedim ya da alışamadım bilmiyorum boğuk geliyor bana. ama memnunum kulaklıktan.

Bende 2019 model Arctis 5 var, sen memnun musun kulaklıktan? Ben müzik konusunda memnun değilim bir de 7.1 özelliği olarak kendisi otomatik windows sonic yapıyor. Kendisinde DTS X gibi bir özellik var onu kullanıyorum ama habire düzeltmem gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı