Arctis 5 vs Arctis 7 (2019 edition)

xgongivituyu

Hectopat
Arkadaşlar, öncelikle merhaba. Bu yaz bir bilgisayar toplayacağım, anakartım MSI Tomahawk Max. Arctis 5 ve Arctis 7 arasında kaldım, sizce o fiyat farkına değer mi? Ben GPU Check adlı siteden karşılaştırma yaptım fakat bana pek açıklayıcı gibi gelmedi. Şimdiden yardımınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, öncelikle merhaba. Bu yaz bir bilgisayar toplayacağım, anakartım MSI Tomahawk Max. Arctis 5 ve Arctis 7 arasında kaldım, sizce o fiyat farkına değer mi? Ben GPU Check adlı siteden karşılaştırma yaptım fakat bana pek açıklayıcı gibi gelmedi. Şimdiden yardımınız için teşekkürler.
geç oldu ama hangisini aldın, ben de ikisinin arasında kaldım. tavsiye eder misin?

Geç oldu ama hangisini aldın, ben de ikisinin arasında kaldım. Tavsiye eder misin?

Geçen sene 700 TL'ye bulunan Arctis 5 2019 bu sene 1400 TLlere çıktığı için ikisini de almadım. HyperX Cloud2 kullanıyorum yaklaşık 2.5 aydır. Kulaklık en başta kafa sıkıyor ama bir süre sonra hafif şekil değiştirerek kafanıza tam oturmaya başlıyor. Mikrofon testlerini YouTube'den inceleyebilirsin. Ses kalitesi için ise denecek tek şey var: Mükemmel. Her gün okuldan geldikten sonra 15-20 dk 8D şarkı açıp dinliyorum aşırı güzel oluyor. Amazondan 750 tl ye aldım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı