Efe KIPKINER
Hectopat
Bence alıp deneyimlemelisin, çok iyi mouse. Scroll sorunu bazı kişilerin başına gelmiş ama Razer'ın bu konuda 1/1 değişim veya iade sunduğu gerçeğini de atlamamak gerekiyor. Reddit'de scroll sorunu sonrası, değişim yapılarak hala mouseye devam eden insanlar olduğun gördüm;Yarın bu fareyi sipariş vereceğim kesin. Kullanan arkadaşlar deneyimlerini aktarırsa sevinirim. G305'ten geçiş yapacağım ve claw şekilde kullanıyorum fakat sıktı artık. Kendi Dongle'ı ile 2K, 4K ve 8K'da kullanabilir miyim acaba kafama bu takıldı.
Bu durum; Niko'nun bu mouseyi neden 4 yıl boyunca kullandığını açıklıyor. Profesyonel arenalarda da çokca gördüğümüz ve kendisini kanıtlamış bir mouse.
Diğer önerilen mousenin de bir çok sorunu mevcut, sorun sonrası değişimi veya iadesi de muamma;
Wraith Rawm Leviathan V4 şarjı kısa gitmesine rağmen değişim kabul etmiyor
27 Kasım tarihinde Rawm Leviathan V4 almıştım ve şarjı çabuk bitiyordu. Bunun hakkında bir konu oluşturmuştum her şeyi denememe rağmen sorunun mouse'ta olduğunu anladım. Wraith'e mail gönderdim, yüzde yüzden sıfıra kadar kaç günde bittiğini sordular. Gün gün hesapladım 9 günü zor çıkartıyor ve...
Yurt dışı ürün olduğu için de onarım çok uzun sürüyor. Ben yaşadım ve 1 ay ürünü kullanamadım, direkt arızalı gelmesine rağmen değişim veya iade hakkı sunulmadı. Sitelerinde kanuna aykırı kurallarını belirtmişler. Sana bu firmadan öneri yapan arkadaşlar da bunun Wraith'ın hakkı olduğunu söylüyorlar, mağdur olan müşterinin yanında değil de firmanın yanında duruyorlar, bu sence de enteresan değil mi?
Yani; sen mouseyi açtığında, eline oturmadı veya hissiyatını sevmediğin durumda iade edemeyeceksin, firma senin "Tüketici kontrol hakkı kanununu veya 14 gün içerisinde koşulsuz şartsız iade hakkını" tanımıyor. Buraya konu açtığın taktirde de sana; "Wraith'ın hakkı bu, iade kabul etmeyebilir." yazacaklar. Buna benzer şikayetler de çok fazla var zaten. Önerim; güvenilir firma ve kaliteli markadan şaşmayın. Bu hafta açılan taze konuyu ve diğer şikayetleri de bırakayım, daha fazla bilinçlenmeniz açısından;
Neden Wraith Esports'dan Alışveriş yapmamalısınız?
--- Öncelikle selamlar, başımdan bu firma ile geçen olayları anlatıyor olacağım bu yazımda. 18.07.2024 sabahında bahse konu firmadan ATK X1 Ultra ürününü satın aldım ve ertesi akşam ürün elime ulaştı. Ürünü kutusundan çıkartıp bilgisayarıma bağladım. ATK Webdriver aracılığı ile ürünü 8000hz'e...
Wraith E-sports dolandırıcılığı
14 Nisan Pazar günü Wlmouse Beast X satın aldım dün geldi, denedim ve elime uygun olmadığına karar verdim. İade etmek istediğimde oturma organlarından kanun uydurup hijyen ürünü kategorisine soktular ve beni kullanamadığım bir mouse ve -5.000 TL ile bıraktılar. Diğer tüm firmalar sıkıntı...
Neden Wraith e-Sports'tan uzak durmalısınız ?
Sebebi ise basit. İğrenç bir garanti servisleri var. Kesinlikle sattıkları ürünün arkasında durmuyorlar. 18 Ekim 2024 tarihinde, bu firmadan ATK X1 Ultra adlı mouse satın aldım. Mouse elime yaklaşık 3 gün içerisinde geçti. Artık bana bozuk ürün mü geldi, yoksa üretim hatası mı bilinmez, mousede...
Wraith e-sports olumsuz alışveriş deneyimi
2020 yılında malum firmadan fare almıştım. ulaşım problemlerinin olduğunu fazlasıyla duymuştum ama WhatsApp hatları vardı. Bir problem sonrası rahat bir şekilde iletişime geçebileceğimi düşündüm. Fare elime ulaştı ve dongle ile eşleşmediğini fark ettim. Destek hatlarına yazdım; iade etmek...
Wraith e-sports mağduriyeti
Belki daha önce bu sitedeki Wraith e-Sports ile ilgili yazılanları görmüşsünüzdür. 14 günlük iade haklarını kullanmak isteyip beğenmedikleri ürünü iade edemeyenlerden bahsediyorum. Site, bu kişilere iade politikasındaki "ambalajı açılmış ürünleri alamayız" maddesi ile cevap vermiş. Ancak bu...
Son düzenleme: