O halde önce kulaklığı alıp ardından ses kartı sipariş edip bekleyeceğim. Umarım bu süreçte kulaklık performansı kötü olmaz şuan aktif olarak RAMPAGE RM-K7 MAGNIFIC kullanıyorum.
O halde önce kulaklığı alıp ardından ses kartı sipariş edip bekleyeceğim. Umarım bu süreçte kulaklık performansı kötü olmaz şuan aktif olarak RAMPAGE RM-K7 MAGNIFIC kullanıyorum.
Bahsettiğiniz kulaklığı bilmiyorum fakat öngörüm özellikle ses netliği konusunda ciddi bir fark göreceğiniz. İnşallah beğenirsiniz. İyi forumlar dilerim.
Bahsettiğiniz kulaklığı bilmiyorum fakat öngörüm özellikle ses netliği konusunda ciddi bir fark göreceğiniz. İnşallah beğenirsiniz. İyi forumlar dilerim.
Teşekkürler hocam. Bakalım şu anda Amazon üzerinden mi alsam Hepsiburada üzerinden mi onun kararını vermeye çalışıyorum
Ek olarak ses kartı hakkında kötü yorumlar gördüm bu biraz kafamı kurcaladı hocam @Merdt Amazon üzerinde gördüm bu yorumları. Daha çok PS4 ve Notebook odaklı bir ürün diyorlar
Ek olarak ses kartı hakkında kötü yorumlar gördüm bu biraz kafamı kurcaladı hocam @King Helemoira Amazon üzerinde gördüm bu yorumları. Daha çok PS4 ve Notebook odaklı bir ürün diyorlar