Arctis 5 vs Cloud 2 vs BlackShark V2

Müzik için, film için baya fark oluşur. Ama FPS oyunlarında ses kasmak için yeterli olacaktır.
Creative Sound Blaster G3 ses kartı kesin olarak yeterli olacak mıdır hocam?

Yeter hocam rahatlıkla.
O halde önce kulaklığı alıp ardından ses kartı sipariş edip bekleyeceğim. Umarım bu süreçte kulaklık performansı kötü olmaz 😄 şuan aktif olarak RAMPAGE RM-K7 MAGNIFIC kullanıyorum.

O halde önce kulaklığı alıp ardından ses kartı sipariş edip bekleyeceğim. Umarım bu süreçte kulaklık performansı kötü olmaz 😄 şuan aktif olarak RAMPAGE RM-K7 MAGNIFIC kullanıyorum.

Bahsettiğiniz kulaklığı bilmiyorum fakat öngörüm özellikle ses netliği konusunda ciddi bir fark göreceğiniz. İnşallah beğenirsiniz. İyi forumlar dilerim.

Bahsettiğiniz kulaklığı bilmiyorum fakat öngörüm özellikle ses netliği konusunda ciddi bir fark göreceğiniz. İnşallah beğenirsiniz. İyi forumlar dilerim.
Son olarak şunu da sorayım içimde kalmasın hocam. Dolby desteği var mıdır? 😁

Kendi sanal surround efekti var Creative App üstünde. Ama zaten ses kalitesini bozuyor bütün sanal çevresel motorlar. Ben kullanmanızı tavsiye etmem.
Teşekkürler hocam. Bakalım şu anda Amazon üzerinden mi alsam Hepsiburada üzerinden mi onun kararını vermeye çalışıyorum 😅

Ek olarak ses kartı hakkında kötü yorumlar gördüm bu biraz kafamı kurcaladı hocam @Merdt Amazon üzerinde gördüm bu yorumları. Daha çok PS4 ve Notebook odaklı bir ürün diyorlar

Son düzenleme:
Ek olarak ses kartı hakkında kötü yorumlar gördüm bu biraz kafamı kurcaladı hocam @King Helemoira Amazon üzerinde gördüm bu yorumları. Daha çok PS4 ve Notebook odaklı bir ürün diyorlar

YouTube üstünden incelemelerde baya övüldüğünü görmüştüm ben. Reddit üstünde de baya memnun gibilerdi.

YouTube üstünden incelemelerde baya övüldüğünü görmüştüm ben. Reddit üstünde de baya memnun gibilerdi.
Logitech G Pro X 7.1 modeli nasıldır hocam?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı