Arctis 5 vs Cloud 2

3mm'nin belirgin fark yaratacağını sanmıyorum.

13 mm

Tabi ki iki ürün arasında niyetim rekabet muhabbeti yaratmak değil. Bir kere alacağım kısıtlı bütçem olduğu için o yüzden doğru tercih yapmak istiyorum.

Maalesef ses kartım kötü olmasaydı Alpha modelini düşündüm ancak o stereo bir ürün olduğundan eledim.

Ses kartımın kalitesiz olmasını göz önünde bulundurarak şunu sormak istiyorum. Harici bir ses kartı desteği ile stereo kulaklık almak mantıklı mı peki ?

Maalesef ses kartım kötü olmasaydı Alpha modelini düşündüm ancak o stereo bir ürün olduğundan eledim.

ALC887...

Ses kartımın kalitesiz olmasını göz önünde bulundurarak şunu sormak istiyorum. Harici bir ses kartı desteği ile stereo kulaklık almak mantıklı mı peki ?

Peki Arctis 5 içindeki ses kartı tatmin eder mi anakartımdaki ses Yongasını düşünürsek ?

Peki Arctis 5 içindeki ses kartı tatmin eder mi anakartımdaki ses Yongasını düşünürsek ?

Eder diyoruz, efsane kulaklık diyoruz hala ikna olamıyorsun dostum Fiyatının Cloud 2'den daha az olması da onu dandik yapmıyor. Bu talep/arz ve stok durumuyla alakalı bir durum. Mesela eski ürünlerin, yeni versiyon ürünlerden daha pahalı olduğunu görebiliyoruz. Bunun sebebi stok durumuyla ve fiyatların güncellenmemesiyle alakalı.

Yani hiçbir kulaklığın yanında gelen ses kartı iyi bir ses kartı değildir ama her halükarda sizin anakartınızdakinden iyi olacağı kesin.

Zaten jak girişinden bağlamadığınız için ses kartınızla alakası yok, bu tamamen yeni bir ses kartı. Creative model de iyi bir model sayılmaz. Onun yerine ses kartlı ürün almak daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…