Arctis 5 vs Cloud 2

Bu rakamlar performans anlamında çok bir şey ifade etmiyor, büyük sürücüler kullanıp patates olan kulaklık çok. Pratikte nasıl performans teorik değerlerden verdiği çok daha önemli.

Ses kartınız kötü olmasaydı Cloud Alpha önerirdim ama ALC887'ye şu an pek mantıklı gelmiyor. Arctis 5 alabilirsiniz, müzik performansı ve stereo ses kalitesi dışında güzel bir kulaklık. 550 TL gibi güzel fiyat seviyelerinde satılıyor.

Bu rakamlar performans anlamında çok bir şey ifade etmiyor, büyük sürücüler kullanıp patates olan kulaklık çok. Pratikte nasıl performans teorik değerlerden verdiği çok daha önemli.

Ses kartınız kötü olmasaydı Cloud Alpha önerirdim ama ALC887'ye şu an pek mantıklı gelmiyor. Arctis 5 alabilirsiniz, müzik performansı ve stereo ses kalitesi dışında güzel bir kulaklık. 550 TL gibi güzel fiyat seviyelerinde satılıyor.

Maalesef ses kartım kötü olmasaydı Alpha modelini düşündüm ancak o stereo bir ürün olduğundan eledim.

Ses kartımın kalitesiz olmasını göz önünde bulundurarak şunu sormak istiyorum. Harici bir ses kartı desteği ile stereo kulaklık almak mantıklı mı peki ?

Maalesef ses kartım kötü olmasaydı Alpha modelini düşündüm ancak o stereo bir ürün olduğundan eledim.

ALC887...

Ses kartımın kalitesiz olmasını göz önünde bulundurarak şunu sormak istiyorum. Harici bir ses kartı desteği ile stereo kulaklık almak mantıklı mı peki ?

Peki Arctis 5 içindeki ses kartı tatmin eder mi anakartımdaki ses Yongasını düşünürsek ?

Eder diyoruz, efsane kulaklık diyoruz hala ikna olamıyorsun dostum :) Fiyatının Cloud 2'den daha az olması da onu dandik yapmıyor. Bu talep/arz ve stok durumuyla alakalı bir durum. Mesela eski ürünlerin, yeni versiyon ürünlerden daha pahalı olduğunu görebiliyoruz. Bunun sebebi stok durumuyla ve fiyatların güncellenmemesiyle alakalı.

Yani hiçbir kulaklığın yanında gelen ses kartı iyi bir ses kartı değildir ama her halükarda sizin anakartınızdakinden iyi olacağı kesin.

Zaten jak girişinden bağlamadığınız için ses kartınızla alakası yok, bu tamamen yeni bir ses kartı. Creative model de iyi bir model sayılmaz. Onun yerine ses kartlı ürün almak daha mantıklı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı