Arctis 5 vs Cloud II vs HS70

7maliem7

Kilopat
Dostlar merhaba, yaklaşık 600 TL bütçem var ve bu siteden çok araştırdım başlıkta belirttiğim kulaklıkları ama hala kararsızım. Genelde League of Legends ve CS:GO oynuyorum. Monster Abra A5 v15.2 dizüstü bilgisayarım var sanırım ses kartı da çok iyi değil. Bundan dolayı ses kartlı kulaklık almak daha mantıklı geldi bana. HS70 şu an İtopya'da indirimde ve 600 TL, cidden büyük bir indirim ilgimi çekmedi değil ve kablosuz olması da cabası. Sizin bu fiyat bandında kulaklık öneriniz nedir?
Kulaklıklar;
  • Corsair HS70 Wireless Kulaklık
  • Kingston Hyperx Cloud II
  • Steelseries Arctis 5 RGB

Kablosuz istiyorsan evet HS70 alınabilir.

Arctis 5 ve Cloud II bence artık alınmaz. Hyperx Cloud Alpha ve Cooler Master MH751/MH752 modellerine bakabilirsiniz kablolu olarak.
Hyperx Cloud Alpha ses kartsız olarak geliyormuş Monster Abra A5 v15.2'in anakartında iyi ses kartı yok diye biliyorum. Cooler Master MH752 kulaklığına bakacağım, teşekkür ederim.

Dostum merhaba bende mh752 cihazını araştırıyorumda bir kaç sorun olacak aldın mı ?aldıysan memnunmusun ? Almadıysanda araştırmalarını paylaşırmısın benimle teşekkürler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı