Arctis 7 vs Corsair Void Pro RGB Wireless

EmirhanTr82

Hectopat
Katılım
22 Ocak 2020
Mesajlar
1.295
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İki arasında kaldım. Hangisi daha iyidir mikrofon ve ses konusunda? Bilgi verirseniz sevinirim. Bir de nereden almalıyım?
Kimse bir. Cevap yazmamış bir yardım edin beyler.
 
Son düzenleme:
İkisi de iyi kulaklıklar. Ben Arctis 5 kullanımımdan çok memnun kaldığım için Arctis 7 sipariş verdim ama bu biraz kişisel bir tercih tabii ki. Corsair kullanmadım maalesef yorum yapamıyorum ama kötü olacağını sanmıyorum. Fiyatı nerede daha düşük bulursanız oradan alın ben Teknosa'nın internet sitesinden aldım 1199 lira olduğu için. Şu an baktım hala aynı fiyatta ve en düşük fiyat muhtemelen piyasadaki. Daha düşüğe bulursanız farklı bir yerden de alabilirsiniz güvenilir olduktan sonra yer fark etmez.
 
Ya ben artic 7 alacaktım ama şu wireless olayındaki uzun kablu beni soğuttu corsair da usb gibi bişey. Var onu taktın mı bitiyor ama ses ve mikrofon konusunda arada kaldım tek olsada tükenmiş.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı