Arctis 7 vs Corsair Void RGB

Yavuzv

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, iki kulaklık arasında kaldım.
Fiyat olarak aralarında yaklaşık 600-700 TL fark var.
Sizce hangisini alayım. Ya da bu fiyata başka önerilerinizde olabilir.
Arasındaki 700 TL farkı vermeye değer mi sizce?

Aralarında 500 TL fark yok. Baktığıma göre 700 TL fark var. Bir kulaklığa 700 TL daha fazla vermek saçmalık. Hatta o Corsair'in 1080 TL'lik kulaklığı bile gereksiz. 100 - 200 TL arasında mükemmel yarı yolda bırakmaz bir sürü kulaklık var. Onlara bakabilirsin. Mesela 'gamenote H2016D'.

Arkadaş 1700TL'lik kulaklık almayı planlıyor siz gidip 200 TL çöp, kalitesiz ne olduğu belli olmayan bir kulaklık öneriyorsunuz. Neden ? Corsair ve sizin attığınız çöp markanın aynı kalitede olduğunu falan mı düşünüyorsunuz ?

Corsair iyidir aralarındaki en büyük fark kablosuz olarak dayandıkları saat. İkisi de gayet iyi kulaklıklar aradaki farkı verip vermemek size kalmış ama ben olsam Corsair alırdım 700 TL az değil.

Aralarında 500tl fark yok. Baktığıma göre 700tl fark var. Bir kulaklığa 700tl daha fazla vermek saçmalık. Hatta o corsair in 1080tl lik kulaklığı bile gereksiz. 100 - 200tl arasında mükemmel yarı yolda bırakmaz birsürü kulaklık var. Onlara bakabilirsin. Mesela 'Gamenote H2016D'.

Hâlen almadıysanız başka şeyler önerebilirim.
Almadım.
O fiyat aralığında kablosuz oyuncu kulaklığı önerebilirseniz sevinirim

Açıkçası 3 yıldır Arctis 7 kullanıyorum. Zamanında 600 TL'ye almıştım. Şu an ki fiyatları görünce cidden titreme geçirdim. Gayet kaliteli kulaklıktır öneririm ama bu fiyata artık farklı alternatifleri olabilir. Sonuçta rekabet çok ciddi.

O fiyat aralığında kablosuz oyuncu kulaklığı önerebilirseniz sevinirim.

Açıkçası 3 yıldır Arctis 7 kullanıyorum. Zamanında 600 TL'ye almıştım. Şu an ki fiyatları görünce cidden titreme geçirdim. Gayet kaliteli kulaklıktır öneririm ama bu fiyata artık farklı alternatifleri olabilir. Sonuçta rekabet çok ciddi.
Farklı alternatifler olarak ne önerebilirsin acaba kablosuz olarak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı