Arctis 7 vs Logitech G933 vs G533

Kablosuz kulaklık tercih ettiğim için Arctis 7 kullanıyorum, ama kablo takıntım olmasaydı Cloud 2 kullanırdım.
Her ikisi de alınabilir modeller. Cloud 2 daha uygun fiyatlı, kablolu olması sıkıntı değil derseniz Cloud 2 alın.
Bütçem rahat, kablosuz olsun derseniz Arctis 7.

Arctis 7 tavsiye ediyorum. Bakın almak zorunda değilsiniz, tavsiye ediyorum. Eğer daha az bütçeye bir şey almak isterseniz Cloud 2 yerine Corsair Void veya Arctis 5 tavsiye ederim. Almak zorunda değilsiniz.

Arctis 7 oyun için gayet tercih edilebilir, ses dengesi iyi ve rahat bir kulaklık. Fakat müzik dinlemek için çok tavsiye edemem, SS Engine'den birkaç ayar yaptıktan sonra gene kabul edilebilir bir seviyeye geliyor fakat müzik için daha uygun seçenekler mutlaka vardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz o kadar yüksek ise kesinlikle Sennheiser Game Zero (closed) Sennheiser Game One (open) modellerine bakmalısınız. Onun dışında kablosuz istiyorsanız G533, kablolu istiyorsanız Cloud II tavsiye ediyorum. Cloud II alınmaz, bunlarla kıyaslanmaz, artık eskidi diyenlere de kulak asmayınız. Cloud II'nin marka basılmamış hali olan Takstar Pro 80 sıklıkla Beyerdynamic DT770 Pro 80 gibi kulaklıklarla karşılaştırılır. G933 ise kalite kontrol açısından berbat bir üründür, hakkında bağlantı ve mikrofon sorunlarıyla ilgili tonla konu bulabilirsiniz.

Bütçeniz yukarda ise bu kadar Hyperx Cloud Revolver S de düşünülebilir. Pcgamer sitesinde yılın kulaklığı seçilmiş

Revolver S mi almalıyım Cloud alpha mı? Çünkü cloud 2 den daha iyi diye bu ikisini düşünüyorum.
Hocam bence ikisi de değil çok eskidiler. Hyperx in yeni kulaklığı çıkacaktı o olabilir. Eğer surround düşünmüyorsanız alpha işinizi görür gerçi fazlasıyla ama çok pahalı geliyor bana.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı