Arctis 7 Wireless nasıldır?

brknc49

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar SteelSeries Arctis 7 Wireless almayı düşünüyorum. FPS oyunları oynamıyorum genelde müzik vs için kullanacağım. Tavsiye eder misiniz fiyatını hak ediyor mu yoksa başka tavsiyelerinizi alabilirim.

Şahsen ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Açıkçası gayette memnunum, gecikmesini zaten bir insanın fark etmesinin imkanı yok. Müzik kısmında da aman aman yüksek bir sese sahip olmasa da basları ve tizleri iyi verdiğini düşünüyorum. Genelde müzik demişsiniz ben müzik performansından da memnunum ancak onun fiyatına daha iyisini de bulma ihtimaliniz var. Ama kafaya koyduysanız alın öneririm uzun süredir kullanıyorum hiç bir sıkıntısını görmedim. Ve başkada sorunuz varsa sorabilirsiniz.
Arkadaşlar SteelSeries Arctis 7 Wireless almayı düşünüyorum. FPS oyunları oynamıyorum genelde müzik vs için kullanacağım. Tavsiye eder misiniz fiyatını hak ediyor mu yoksa başka tavsiyelerinizi alabilirim.

Müzik için oyuncu kulaklığı önerilmez ama güzele benziyor. Bass, mid ve tiz seslerde ortalamanın üstü puanlar vermiş aşağıdaki site.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı