Arctis Nova 7 Wireless nasıldır?

Hocam bu kulaklığı PC ve PS4 kullanacağımda sizce PS4'te kullanılır mı? Yoksa başka bir şey mi almalıyım?
Pc de normal ama pc için bunun yerine 1500 2000 liralık herhangi bir kablolu oyuncu kulaklığı daha iyi olur , ben 3 gündür kullanıyorum novayı (1 aydır bende) şarjı 30 saat civarı gidiyor , pc için kablolu kulaklıklar aynı sesi aynı performansı verir yarı fiyatına . Diğer cihazlar için bence alınmaz kablosuz kullanımda sesi düşük. Sonra SS programı oyunda bariz fps düşürüyor özellikle sonarı açarsan pcde hantallaşma oluyor bu durumdan çok kişi şikayetçi ,bende de arada bir oluyor 10850k 32 gb ram rtx 3070 sistemde

Bu segmentte ne önerirsiniz?
Ben sinirle gidip blackshark v2 pro 2023 de aldım ikisi de mevcut 3 4 gün kadar kullandım şuan başka bir arkadaşım denemek için götürdü ,ben memnun kaldım blackshark 2023 modelinden , ses seviyesi yüksek bass fena değil çok iyi de değil çok kötü de değil ortada, mikrofonu çok önemli değil benim için ama süper bir mikrofonu var sesi bozmadan gönderiyor karşılıklı konuşuyormuş gibi geliyor sesin diyorlar. Müzik performansı da güzel sesi tatmin ediyor , tek sorunu pahalı olması normalde bu kulaklıkların edeceği max 3bin lirayken ki blackshark eski modeli o fiyatlardaydı ,biraz revizyon yapıp üstüne 2 kat para koyup satmaları insanları enayi yerine koymaktır nasılsa satılıyor mantığıyla, çok şişirilmiş yani fiyatlar. Ama 5bin nova 7 alacağına bu kulaklığa gözü kapalı 5500 verebilirsin

Hocam bir de sen böyle kullanıp iade nasıl edebiliyorsun?

BlackShark V2 dışarıda kullanım için biraz fazla cafcaflı gelmişti bana o yüzden almadım

Pc de normal ama pc için bunun yerine 1500 2000 liralık herhangi bir kablolu oyuncu kulaklığı daha iyi olur , ben 3 gündür kullanıyorum novayı (1 aydır bende) şarjı 30 saat civarı gidiyor , pc için kablolu kulaklıklar aynı sesi aynı performansı verir yarı fiyatına . Diğer cihazlar için bence alınmaz kablosuz kullanımda sesi düşük. Sonra SS programı oyunda bariz fps düşürüyor özellikle sonarı açarsan pcde hantallaşma oluyor bu durumdan çok kişi şikayetçi ,bende de arada bir oluyor 10850k 32 gb ram rtx 3070 sistemde

Ben sinirle gidip blackshark v2 pro 2023 de aldım ikisi de mevcut 3 4 gün kadar kullandım şuan başka bir arkadaşım denemek için götürdü ,ben memnun kaldım blackshark 2023 modelinden , ses seviyesi yüksek bass fena değil çok iyi de değil çok kötü de değil ortada, mikrofonu çok önemli değil benim için ama süper bir mikrofonu var sesi bozmadan gönderiyor karşılıklı konuşuyormuş gibi geliyor sesin diyorlar. Müzik performansı da güzel sesi tatmin ediyor , tek sorunu pahalı olması normalde bu kulaklıkların edeceği max 3bin lirayken ki blackshark eski modeli o fiyatlardaydı ,biraz revizyon yapıp üstüne 2 kat para koyup satmaları insanları enayi yerine koymaktır nasılsa satılıyor mantığıyla, çok şişirilmiş yani fiyatlar. Ama 5bin nova 7 alacağına bu kulaklığa gözü kapalı 5500 verebilirsin
.

Hocam bir de sen böyle kullanıp iade nasıl edebiliyorsun?

BlackShark V2 dışarıda kullanım için biraz fazla cafcaflı gelmişti bana o yüzden almadım

.
Kullanıp iade edemedim ,nova bende kaldı iade istedim ama olmadı ,Amazon gibi siteler iade alıyor ama artık Vatan gibi yerlerde kulaklık deneme şansı var oradan deneyin.

Nova 7 ile blackshark aynı ağırlıktalar, nova 7 kulağa takınca ağırlık dağılıyor kafanda pek hissetmiyorsun o konuda iyi, blackshark kafanda kulaklık olduğunu hissediyorsun daha çok sarıyor kulağı tam kapatıyor nova 7 biraz boşluklu duruyor ,bence nova 7 böyle olduğundan dolayı sesi tam kulağa iletmiyor o yüzden de sesi biraz düşüyor, rahatlık konusunda ikisi de iyi nova 7 ,3 4 saat kafamda kaldı çok terletiyor ama kafamdan çıkarayım rahatsız etti durumu olmuyor, blackshark henüz öyle uzun süre kafamda tutmadım

büyüklük olarak blackshark biraz stüdyo kulaklığı gibi tasarım yapmış dışarıda çok göze batmaz ama nova 7 dışarı doğru çıkıntıları var o benim hoşuma gitmedi, düz arctis 7 gibi olsaydı daha güzel görünürdü bence, böyle dışarı doğru fazladan parçaymış gibi duruyor ve pedleri de büyük kulaklığın kendisine göre, yani kafaya takınca büyük duruyor bence eski arctis tasarımı daha güzelmiş

Kullanıp iade edemedim, nova bende kaldı iade istedim ama olmadı, Amazon gibi siteler iade alıyor ama artık vatan gibi yerlerde kulaklık deneme şansı var oradan deneyin.

Afyon'da kalıyorum maalesef olduğunu sanmıyorum ama yine de bir sorayım, teşekkürler.

büyüklük olarak blackshark biraz stüdyo kulaklığı gibi tasarım yapmış dışarıda çok göze batmaz ama nova 7 dışarı doğru çıkıntıları var o benim hoşuma gitmedi, düz arctis 7 gibi olsaydı daha güzel görünürdü bence, böyle dışarı doğru fazladan parçaymış gibi duruyor ve pedleri de büyük kulaklığın kendisine göre, yani kafaya takınca büyük duruyor bence eski arctis tasarımı daha güzelmiş
Zevkler tartışılmazmış ben de nova 7 yi çok beğenmiştim lakin sanırım barracuda pro alacağım.

Afyon'da kalıyorum maalesef olduğunu sanmıyorum ama yine de bir sorayım, teşekkürler.

Zevkler tartışılmazmış ben de nova 7'yi çok beğenmiştim lakin sanırım Barracuda Pro alacağım.

Dediğim gibi deneme imkanı yokmuş.

Umarım nova 7 almadığım için pişman olmam, çok fazla olumsuz yorum okudum o yüzden deneyemediğim için vazgeçtim.
Şansımızı Razer da deneyeceğim gibi. İnşallah memnun eder.

Son düzenleme:

Zevkler tartışılmazmış ben de nova 7'yi çok beğenmiştim lakin sanırım Barracuda Pro alacağım.

Dediğim gibi deneme imkanı yokmuş.

Umarım nova 7 almadığım için pişman olmam, çok fazla olumsuz yorum okudum o yüzden deneyemediğim için vazgeçtim.
Şansımızı Razer da deneyeceğim gibi. İnşallah memnun eder.

Barracuda Pro'yla BlackShark V2 Pro arasında fark olacaktır diye tahmin ediyorum çünkü Barracuda yeni model ve temel modeli kablolu değil, kablosuz ağırlıklı üretilmiş bir kulaklık, BlackShark ise uzun zamandır üretilen ve sürekli üstüne revizyon yapılarak 2023'te tekrar piyasaya sürülmüş bir model, yani geri dönüşlere göre sorunları çözerek ilerlemiş bir model, ben de ilk zamanlar Barracuda bakıyordum ama novadan sonra anladım ki kablosuz ağırlıklı üretilen modeller ses seviyesi olarak düşük kalıyor, bence riske atma BlackShark al

Nova 7 almadığına pişman olmazsın, alsaydın pişman olurdun, kafaya taktım sürekli ayar yapıp yapıp iPad ile Bluetooth üzerinden deniyorum yok arkadaş yemin ediyorum 700 800 liralık herhangi Bluetooth kulaklık bile daha iyi ses veriyor

Son düzenleme:
Barracuda Pro'yla BlackShark V2 Pro arasında fark olacaktır diye tahmin ediyorum çünkü Barracuda yeni model ve temel modeli kablolu değil, kablosuz ağırlıklı üretilmiş bir kulaklık, BlackShark ise uzun zamandır üretilen ve sürekli üstüne revizyon yapılarak 2023'te tekrar piyasaya sürülmüş bir model, yani geri dönüşlere göre sorunları çözerek ilerlemiş bir model, ben de ilk zamanlar Barracuda bakıyordum ama novadan sonra anladım ki kablosuz ağırlıklı üretilen modeller ses seviyesi olarak düşük kalıyor, bence riske atma BlackShark al.

Nova 7 almadığına pişman olmazsın, alsaydın pişman olurdun, kafaya taktım sürekli ayar yapıp yapıp iPad ile Bluetooth üzerinden deniyorum yok arkadaş yemin ediyorum 700 800 liralık herhangi Bluetooth kulaklık bile daha iyi ses veriyor.

Ufak bir araştırmam sonucu öğrendiğim 2023 modelinde yenilikler genelde mikrofon adına olmuş. Mikrofonun benim için sesi anlaşılır bir seviyede iletmesinden öte bir önemi yok açıkçası. Sanırım Barracuda için ses kalitesi önde BlackShark V2 içinse mikrofon önde gözüküyor.

Ayrıyeten tasarım olarak nova7/barracuda/blackshark şeklinde benim için. O sebeple henüz almamış olsam da bikaç güne kadar sipariş vereceğim kararım değişmezse.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı