hayırlısı olsun, kablolu kulaklık çok rahat olmuyor. Ses dediğim gibi ilk başta garip geliyor ama sonradan normale dönüyor bence.Dostum geri dönüş için teşekkür ederim.
Bende seni beklemeden aldım ama beni çok açmadı ses olsun mikrofon olsun o yüzden geri verdim. ASUS ROG Delta alacağım gibi gözüküyor.
hocam selamlar sanırım 7x ler asıl amacı xbox için pc de nasıl kullanılıyor.pc versiyonun göre xbox fiyatı baya uygunhayırlısı olsun, kablolu kulaklık çok rahat olmuyor. Ses dediğim gibi ilk başta garip geliyor ama sonradan normale dönüyor bence.
merhaba yaklaşık 2 3 haftadır kullandığım bir kulaklık evet xbox olarak pazarlanıyor kutusuda o şekilde tasarlanmış, gayet memnunum.hocam selamlar sanırım 7x ler asıl amacı xbox için pc de nasıl kullanılıyor.pc versiyonun göre xbox fiyatı baya uygun
Merhaba yaklaşık 2 3 haftadır kullandığım bir kulaklık evet Xbox olarak pazarlanıyor kutusuda o şekilde tasarlanmış, gayet memnunum.
usb dönüştürücüsü ile dongle ı pc ye takınca çalışıyor, yazılımını kullanmayı eksik etmeyin güzel özellikleri var.PC de nasıl kullanılıyor hocam.
hocam merhaba bende de aynı kulaklık var ama ilk günkü gibi bass gücü vermiyor yani şarjı azaldıkca bass gücü de azalıyor sende de bu oldu mumerhaba yaklaşık 2 3 haftadır kullandığım bir kulaklık evet xbox olarak pazarlanıyor kutusuda o şekilde tasarlanmış, gayet memnunum.
henüz 2,3 haftadır kullanıyorum böyle bir sorunla karşılaşmadım.hocam merhaba bende de aynı kulaklık var ama ilk günkü gibi bass gücü vermiyor yani şarjı azaldıkca bass gücü de azalıyor sende de bu oldu mu
şarj işini nasıl yapıyorsun sarı olunca takmalımıyımhenüz 2,3 haftadır kullanıyorum böyle bir sorunla karşılaşmadım.
sarjı az kalınca uyarı veriyor ses vererek o zamanlarda takıyorum yada uyurken takıp bırakıyorum, oyundayken şarjım az kalınca kablolu oynuyorum, hem sarj oluyor hemde oyunda bir sorun olmuyor.şarj işini nasıl yapıyorsun sarı olunca takmalımıyım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.