Arctis 9 vs. G733 vs. G935

Öncelikle herkese selam, kulaklığımı sattım ve 3 tane kulaklık arasında seçim yapmakta zorlanıyorum. İncelemelerine her ne kadar baksam da burada kullananlar elbet vardır, şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

1. SteelSeries Arctis 9 Wireless.
2. Logitech G733.
3. Logitech G935

Hocam konuyu şu an bu 3Ü arasında hangisini seçeceğine emin olmayanlar için yazıyorum Valorant CS tarzı oyunlar oynuyorum simulasyon olarak ETS 2 oynuyorum ETS 2 oynarken Spotify'den müzik açıyorum genelde ve kulaklığın bassı tizi vb. çok iyi bir ses kalitesi var aynı zamanda Valorant CS gibi oyunlarda çok rahat ses kasıyorsunuz şarj konusunda bir problem yaşamadım şu ana kadar 3 gündür şarja takmıyorum sorun yaşamadım ama şarjınız biterse şarjdada oynayabiliyorsunuz ben aralıkta 3300 TL'ye aldım kesinlikle tercihim G733.
 
Hocam konuyu şu an bu 3Ü arasında hangisini seçeceğine emin olmayanlar için yazıyorum Valorant CS tarzı oyunlar oynuyorum simulasyon olarak ETS 2 oynuyorum ETS 2 oynarken Spotify'den müzik açıyorum genelde ve kulaklığın bassı tizi vb. çok iyi bir ses kalitesi var aynı zamanda Valorant CS gibi oyunlarda çok rahat ses kasıyorsunuz şarj konusunda bir problem yaşamadım şu ana kadar 3 gündür şarja takmıyorum sorun yaşamadım ama şarjınız biterse şarjdada oynayabiliyorsunuz ben aralıkta 3300 TL'ye aldım kesinlikle tercihim g733.

Hocam ürünü ne zamandır kullanıyorsunuz?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı