Çözüldü Arctis Nova 1 mikrofonu çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kanyewest

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, geçenlerde SteelSeries'in Arctis Nova 1 kulaklığını aldım. Kulaklıktan ses geliyor fakat mikrofon çalışmıyor. Kabloları düzgün bir şekilde kasaya taktım ama Discord'da ve CS:GO'da arkadaşım beni duymuyor. SteelSeries'in uygulamasında da mikrofon kısmında seçilecek aygıt gözükmüyor. Windows'un ses ayarlarında giriş cihazı olarak mikrofonu seçtim. Sorun gider dedim fakat sorun bulmadı. Dün bilgisayara temiz kurulum yaptım bununla alakalı olabilir mi? Temiz kurulumdan sonra sadece GeForce Experience üzerinden Game Ready sürücüsünü kurdum. Ek olarak bir şey kurmam lazım mı düzelmesi için? Yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• resim_2023-01-22_154752028.png
    resim_2023-01-22_154752028.png
    9,6 KB · Görüntüleme: 2.718
  • resim_2023-01-22_154910094.png
    resim_2023-01-22_154910094.png
    18,5 KB · Görüntüleme: 2.489
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Kanka link atar mısın bende aldımda

Selam kanka link atamam çünkü bir tane bilgasayarcıdan aldım o yüzden link vb atamam ilk aldığımda çalışmıyordu dönüştürücüleri ters taktiğimi için çalışmadığını fark ettim kalın olan kısım kulaklığa takılacak ince olan kısımsa jak girişlerine

Hocam nasıl kurdunuz?

Hocam siz nasıl çözdünüz?

Hocam dönüştürücü alarak dönüştürücüyü ilk aldığım vakit çalışmadı çünkü jakları ters taktığım için oldu ve SteelSeries'in programını indirmen gerekiyor indirdikten sonra sonar kısmında mikrofon gözükmekte oluyor

Sağ olun hocam. Hala çözebilmiş değilim.

Anakartımın sitesinden Realtek Audio Driver'ı kurunca düzeldi.
Hocam var ya senden ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN. Ciddi anlamda diyorum bak çözemediğim steelseries artics nova 1 problemini çözdün. X570-A Pro'ya realtek indirdim çocuğun mikrofonu çalışıyor artık. Bana salça olmayacak hayatımı kurtardın.

Düzeltebildiniz mi? Aynı problemi yaşıyorum uygulamayı sildim yükledim ama asla mikrofonum düzelmiyor.
Hocam ses çıkış ayarlarından mikrofonu varsayılan yapın ben öyle kullanıyorum ilk günden çalışmıştı bende sonar yazılımı biraz problemli ama anakartin ses yazilimiyla falan cakisiyorsa ayrıca ben bilgisayarda ses çıkış ayarlarından hoparlöre aldığımda ses geliyor sonara hiç dokunmuyorum bunları deneyebilirsiniz

çözemedim hocam
hocam cozemediyseniz benim yazdıklarımı deneyin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı