Arctis Nova 5 almaya değer mi?

befirat

Hectopat
Daha fazla  
Kulak üstü kulaklık arıyorum bütçem 5000-6000 TL civarlarında.
Oynayacağım oyunlar çoğunlukla hikayeli ve arkadaşlarla oynanacak oyunlar arada sırada CS2 ve War Thunder girerim çok fazla müzik dinlemem.

Yani 1. önceliğim ses kalitesinin ve mikrofonunun iyi olması 2. önceliğim ses kasmak ve kulaklığın konforu.

İlk öncelik ses kalitesi olduğu için ses kasmak için yapılan kulaklıkları önermezseniz sevinirim.

Kulaklık kablolu ya da kablosuz fark etmez.

Kafamın boyutları küçük.

Aklımda Nova 5 var ama kulaklığa o kadar vermeye gerek var mı diye düşünüyorum Nova 1 veya Nova 3 alsam üzer mi?
Daha önce hiç pahalı bir kulaklık kullanmadım telefon kutusunun içinden çıkan 6 yıllık kablolu kulaklığı kullanıyordum ve ses performansı gayet tatmin ediyordu bozulmasa değiştirmeyi düşünmezdim. Yani 1000 TL'lik kulaklık alsam bile upgrade olacak.

Son olarak SteelSeries'in Nova 1P ya da 1X gibi konsol kulaklıkları var daha ucuzlar. Bunlar bilgisayarda çalışır mı, yazılım destekler mi?

Oynayacağım oyunlar çoğunlukla hikayeli ve arkadaşlarla oynanacak oyunlar arada sırada CS2 ve War Thunder girerim çok fazla müzik dinlemem.

Yani 1. önceliğim ses kalitesinin ve mikrofonunun iyi olması 2. önceliğim ses kasmak ve kulaklığın konforu.

İlk öncelik ses kalitesi olduğu için ses kasmak için yapılan kulaklıkları önermezseniz sevinirim.

Kafamın boyutları küçük.

Aklımda Nova 5 var ama kulaklığa o kadar vermeye gerek var mı diye düşünüyorum Nova 1 veya Nova 3 alsam üzer mi?
Daha önce hiç pahalı bir kulaklık kullanmadım telefon kutusunun içinden çıkan 6 yıllık kablolu kulaklığı kullanıyordum ve ses performansı gayet tatmin ediyordu bozulmasa değiştirmeyi düşünmezdim. Yani 1000 TL'lik kulaklık alsam bile upgrade olacak.

Son olarak SteelSeries'in Nova 1P ya da 1X gibi konsol kulaklıkları var daha ucuzlar. Bunlar bilgisayarda çalışır mı, yazılım destekler mi?
FPS oynayan adam o bütçede cloud 3 wireless almalı, ses konusunda rakiplerinden önde. Ama suni deri olduğu için odanız sıcak oluyorsa illallah ettirir.

İlk öncelik ses kalitesi olduğu için ses kasmak için yapılan kulaklıkları önermezseniz sevinirim
Pardon hocam görmedim. Ses kalitesi o kadar iyi bir ürün değil. EQ ile toparlıyor ama eh işte.

Kafamın boyutları küçük.

Nova 5 iyi bir kulaklık ama şu an bence fiyatı gereksiz pahalı. Alabiliyorsan Asus Rog Pelta al.

Nova 5 iyi bir kulaklık ama şu an bence fiyatı gereksiz pahalı. Alabiliyorsan ASUS ROG pelta al.

Araştıracağım hocam.

Nova 5 al diğerlerini salla. Niye diye dersen forumda bununla ilgili sebep sonuç ilişkili yazılar var kurcala.

Normalde Nova 5 alacaktım ama Nova 1 alıp birikim yapıp 2. el T150 Pro'ya da T300RS GT gibi direksiyon almayı düşündüğümden konuyu açtım. aradaki farka değer Nova 5 yanında nova 1 çöp derseniz nova 5 alacağım

Ben yurt dışından barracudax 2022 aldım aşırı memnunum 2500TL'ye geldi Rusya'dan klendim geitridm. Türkiye fiyatı yaklaşık 6 k ve orada SteelSeries'te ucuz Türkiye'de gereksiz pahalı o fiyata değmez bence.

Araştıracağım hocam.

Normalde Nova 5 alacaktım ama Nova 1 alıp birikim yapıp 2. el T150 Pro'ya da T300RS GT gibi direksiyon almayı düşündüğümden konuyu açtım.
Direksiyon setini çok fazla rekabetçi amaçlı düşünmüyorsan 2. el çok az kullanılmış G29 setlerini çok ucuza bulabilirsin. Eğer kulaklığa çok para vermek istemiyorsan Fifine H9 al.

Ben yurt dışından barracudax 2022 aldım aşırı memnunum 2500TL'ye geldi Rusya'dan klendim geitridm. Türkiye fiyatı yaklaşık 6 k ve orada SteelSeries'te ucuz Türkiye'de gereksiz pahalı o fiyata değmez bence.

Yurt dışından getirtmeyi düşünüceğim fiyatlara bakıp.

Direksiyon setini çok fazla rekabetçi amaçlı düşünmüyorsan 2. el çok az kullanılmış G29 setlerini çok ucuza bulabilirsin. Eğer kulaklığa çok para vermek istemiyorsan Fifine H9 al.

G29 çok sesli ve dişlileri aşınırsa çok kötü oluyor diyorlar bu yüzden belt Drive'ya da hibrit Drive arıyorum. Fifine H9 araştıracağım.

Kafamın boyutları küçük.

Nova 5 sizi üzmez hocam güzel kulaklıktır Nova 1 ile arasında farklar var. Yaklaşık 6 senedir SteelSeries kullanıyorum bir kez Corsair aldım ki aldığım kulaklık o zaman iyi bir kulaklıktı sorunlar yaşadığım için iade ettim tekrardan SteelSeries aldım yüksek ihtimal başka bir marka kulaklık kolay kolay almam eğer kullanırsanız fark edeceksiniz.

Konsol kulaklıkları bilgisayar desteklemiyor diye biliyorum.

Yurt dışı konusunda her türlü daha mantıklı getirtilmesi mümkünse. TR'de vergi yüzünden 6 7 klık ürünler orada 3 k.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı