SteelSeries Arctis Nova Pro almaya değer mi?

qveraa

Centipat
Daha fazla  
Tatilden beri kulaklığım bozuk olduğu için ne video izleyebildim ne oyun oynayabildim. Doğru düzgün kullanamadım. Artık sinirden dayanamadım sepete SteelSeries Arctis Nova Pro ekledim. Ödeme noktasında iken fiyatı dolayısı ile birazcık düşündürdü ve buraya sormak istedim. Sizce bu kadar para ödemeye değer mi?

Tatilden beri kulaklığım bozuk olduğu için ne video izleyebildim ne oyun oynayabildim. Doğru düzgün kullanamadım. Artık sinirden dayanamadım sepete SteelSeries Arctis Nova Pro ekledim. Ödeme noktasında iken fiyatı dolayısı ile birazcık düşündürdü ve buraya sormak istedim. Sizce bu kadar para ödemeye değer mi?

Kesinlikle değmez onu alacağıma Nova 7 veya ROG pelta alırım.

13 bin lira civarındaydı, profesyonelsen değer.
Mikrofon almak istemiyorum önemli olan mikrofonu ve ses kalitesi ara sıra hobi amaçlı müzik yapıyorum genel olarak video olarak yoğunlukla kullanıcağım.

Kesinlikle değmez onu alacağıma Nova 7 veya ROG pelta alırım.
Onlarda çok öneriliyor bilemedim dediğim gibi sepete ekleyince ikilemde kaldım.

Mikrofon almak istemiyorum önemli olan mikrofonu ve ses kalitesi ara sıra hobi amaçlı müzik yapıyorum genel olarak video olarak yoğunlukla kullanacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mikrofon testine bakabilirsiniz, saniyesi ayarlıdır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı