Arctis Nova 5 Bluetooth ile telefona tek kulaklıktan ses gelmiyor

lazykarma

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba SteelSeries arictis Nova 5 Wireless kulaklığım var. Bu kulaklığı bilgisayardan dongle ile bağlayınca iki taraftan da ses geliyor ama Bluetooth'a bağladığımda soldan ses gelmiyor. Bağladığım telefon Oppo A74 2021. Bugün aldığım yere sordum başka telefonla bir bağlamamı söyledi ve başka telefonla çalıştı o telefon da Huawei'nin 2016'dan kalma bir telefonuydu. O telefonda çalışıyor da neden benimkinde çalışmıyor, bileniniz var mıdır bu sorunu?

Arkadaşlar merhaba SteelSeries arictis Nova 5 Wireless kulaklığım var. Bu kulaklığı bilgisayardan dongle ile bağlayınca iki taraftan da ses geliyor ama Bluetooth'a bağladığımda soldan ses gelmiyor. Bağladığım telefon Oppo A74 2021. bugün aldığım yere sordum başka telefonla bir bağlamamı söyledi ve başka telefonla çalıştı o telefon da Huawei'nin 2016'dan kalma bir telefonuydu. O telefonda çalışıyor da neden benimkinde çalışmıyor, bileniniz var mıdır bu sorunu?

Siz diyene kadar hallettim ben format attım telefona düzeliyor Bluetooth sürümü eski kalmış olabilir aynı sorunu yaşanlar bu şekilde ya da farklı şekilde düzeltebilir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı