Arctis Nova 5 vs 7 vs Cloud 3 Wireless

Bütçe
5000-6500
Mikrofon performansını beğendin mi dostum benim arkadaşlar discord'da çok iyi gelmediğini söylüyorlar nasıl bir ayar yapmam gerekiyor anlam veremedim bilgin var ise yardımcı olurmusun

Mikrofon performansını beğendin mi dostum benim arkadaşlar Discord'da çok iyi gelmediğini söylüyorlar nasıl bir ayar yapmam gerekiyor anlam veremedim bilgin var ise yardımcı olur musun?

Denedıklerım arasında kıyaslarsam Nova 3 ve BlackShark V2 Pro daha iyidi, barracuda x ıle ise denk ancak blackshark V2 SE ve G733'ten de daha ıyı. Yanı orta segmentın bır tık ustunde kalıyor aslında. Bıraz mıkrofon ayarlarını duzenleyın ıstersenız. Belki ses profılınıze uygun degıldır. Cok ıyı degıl bu arada mıkrofonu bence ancak kotu de degıl.

kurcaladım ayarlarını biraz bir ayar yaptım sanki o iyi gibi geldi bana ama programda ama discord'da değişik çıkıyor nedense o da discord'dan kaynaklanıyor da olabilir belki bilemedim.

Nova 5 Wireless'a mikrofonu daha iyi diyen felan var acaba onu mu alsaydık dersin dostum ne kadar farkediyorsa onu da bilmiyorum tabi

Son düzenleme:
Nova 5 Wireless'a mikrofonu daha iyi diyen falan var acaba onu mu alsaydık dersin dostum ne kadar fark ediyorsa onu da bilmiyorum tabii

Ben Global'den cıktıgı gıbı ıncelemelerı takıp etmıstım. Nova 7 ile kıyaslamalarında ses performansı benzer denılmıs. Malzeme konusunda daha ıyımıs sadece. Ayrıca mıkrofon konusunda haklısınız, SS'nin buyuk bır atılım yaptıgından soz edılıyor tum ıncelemelerde. Şu an elımde bozulmadan alabıldıgım ılk urunum olan 1.5 aylık BlackShark V2 SE var yani sadece gereksız bır harcama olur mu olmaz mı konusunda kararsızım. Yoksa urunden daha once denedıklerıme kıyasla ben memnun kaldım. Ozellıkle konforu...

Son düzenleyen: Moderatör:
dostum benim için öncelik sesti zaten mikrofon ikinci olarak önemliydi discorddaki arkadaşlar beni tribe soktu 6 yıl önce aldığım kulaklığın mikrofonun daha iyi olduğunu söylediler felan tribe girdim sonradan da nova 5 i gördüm dedim acaba bunu mu alsaydım diablo edition daha iyi bir görünüme sahip bide sanırım nova 7'nin kafa tarafı paslanmaz çelik yazıyor doğru ise Nova 5'de sert plastikmiş sanırım birde tek değişikliği kulaklıkçıkların olduğu yerde bence dikkatli kullanılırsa bunda sorun olmaz diye düşünüyorum.

Kulaklığın düz usbsini uzatıcıyla usb c ye çevirip laptoba taksam kulaklığın performansında bir kayıp yaşar mıyım?

HS80 Max aldım ama kulak hazneleri çok küçük, kulağım direkt sığmıyor iade edeceğim

Son düzenleme:

Hocam bende Razer BlackShark V2 Pro 2023 ile SS Nova 5 arasında kaldım.
Apex Valorant tarzı oyunlar oynuyorum hangisini önerirsiniz

Razer'ın kalitesini bilmiyorum ama Nova 5'ten memnunum. Tek kötü yanı logoların oldupu yerde kullanılan plastik kolay çiziliyor

Razer'ın kalitesini bilmiyorum ama Nova 5'ten memnunum. Tek kötü yanı logoların oldupu yerde kullanılan plastik kolay çiziliyor

Nova 7 ile ses kalitesi aynı mı biliyor musun?

Uzun süre kafanda kalınca kulakları rahatsız ediyor mu bir de

Nova 7 ile ses kalitesi aynı mı biliyor musun?

Uzun süre kafanda kalınca kulakları rahatsız ediyor mu bir de.

Beni rahatsız etmiyor. İnternette araştırdığım kadarıyla Nova 7 ve 5'in ses benzerliği ile alakalı tek farklı yorum yapan Burak Şolt. Mesafe hissiyatı daha kötü 5'te demiş ama benim için yeterli seviyede. Hiç 7 kullanmadım.

İfadeler: DMN
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…