Mikrofon performansını beğendin mi dostum benim arkadaşlar discord'da çok iyi gelmediğini söylüyorlar nasıl bir ayar yapmam gerekiyor anlam veremedim bilgin var ise yardımcı olurmusunDip sesi ses sınırını kaldırınca alıyorum ancak cok ufak ses sevıyesını kulaklıktan dusurmem kaybolması ıcın yetıyor kı ben urunu ses sevıyesını arttırmadan kullanabılecegım kadar yuksek ses alıyorum. Ses sınırını kaldırıp sesı fulledıgımde kulagım acı cektı. Ha bu olay telefon ıcın gecerlı degıl. Telefonda iki tık dusuk kalıyor.
Performans olarak cok fazla olumsuz yazı vardı forumda ve yazılanların dogru olmadıgını, beklentımın orta segment sevıyelerınde olması gerektıgını bıliyordum ve tahmın ettıgım gıbı de oldu. İade olan Nova 3 ve şu an elımde olan BlackShark V2 SE ile cok benzer bır performans verdi kailte olarak. Daha ıyı mı? Evet ancak kayda deger bır fark degıl. Kıyas olarak yazabılecegım cok daha fazla şey var ancak uzatmasam daha ıyı olacak. Kablolu kullanmam denılıyorsa alınır. Fıyatının da buyuk kısmını kablosuz olusu olusturuyormus.