Arctis Nova 5 vs Arctis 7+

0-FuRKaN-0

Kilopat
Arkadaşlar selamlar, bu iki kulaklık arasında kaldım. Sizce hangisini neden tercih etmeliyim? Eğer ki kullanmış ya da hakkında bilgi sahibi olan kişiler varsa cevaplarsa sevinirim. Fiyat olarak ikisi de aynı seviyedeler.

kanka bende arctis 7 vardı 2 yıl kullandım elimden düsürerek kırdım garantiye gonderdim işte nova 5 vermeyi teklif ettiler nova 5 e geçtim valla şarkı dinlerken vesaire falan nova 5 çok daha iyi bence sesi çok daha fazla bass ı falan bide kafada acayip rahat ettiriyo agirligi cok az şarjı 60 saat gidiyor 15dk şarj ile 6 saat kullanılıyor bence hiç düşünmeden nova 5 al arctis 7 kafa yoruyor

Kanka bende Arctis 7 vardı 2 yıl kullandım elimden düsürerek kırdım garantiye gonderdim işte Nova 5 vermeyi teklif ettiler Nova 5'e geçtim vallahi şarkı dinlerken vesaire falan Nova 5 çok daha iyi bence sesi çok daha fazla bass ı falan bir de kafada acayip rahat ettiriyor agirligi cok az şarjı 60 saat gidiyor 15dk şarj ile 6 saat kullanılıyor bence hiç düşünmeden Nova 5 al Arctis 7 kafa yoruyor.

Arkadaşlar selamünaleyküm ben Nova 7 ve Nova 5 arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım aralarında çok abartı bir fark var mı acaba?

Arkadaşlar selamünaleyküm ben Nova 7 ve Nova 5 arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım aralarında çok abartı bir fark var mı acaba?
valla sadece nova 5 plastik nova 7 metal diye biliyorum bide nova 5 in 60 saat kullanım süresi var nova 5 alın pişman olmazsınız

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı