Arctis Nova 7 vs SteelSeries Arctis 5 2019 vs ASUS ROG Fusion II

ahmet217

Decapat
Selamünaleyküm. Öncelikle kulaklık kablolu olmalı, kablosuz kulaklık asla kullanmıyorum ve mikrofonu takılabilir çıkarılabilir değil gömülü ve SteelSeries'te olan gibi uzat geri tak mantığı olabilir. 3 tane kulaklık arasında kaldım.

Nova 7 olan kulaklıkta DTS 2.0 yokmuş fakat Arctic 5 serisi olanda dtx 2.0 varmış. ASUS ROG Fusion II 500 de kendi çapında bir kulaklık.

Şimdi bu 3 kulaklık hakkında soracaklarım:

Nova 7 de DTS 2.0 yok ve FPS oyunlarında ses kasma konusunda etkisi olumlu mu olumsuz mudur yani DTS 2.0 olsa da olmasa da olur işe yaramıyor diyenler var mı? Yani kendi sonar yazılımı DTS 2.0'dan daha iyi diyen var mı?

Arctic 5'te ise dtx 2.0 var fakat Nova 7'ye göre eski bir kulaklık. Hala daha DTS 2.0 için FPS oyunda ses kasma olarak Arctic 5 alınır diyen var mı? Yoksa Nova 7 al sonar yazılımı DTS 2.0'dan daha iyi diyen var mı?

ASUS ROG Fusion II 500 de ise birçok özelliği eleştirilmiş. FPS kasma konusunda SteelSeries'i sollar mı?

Yorumlarınızı tecrube sahiplerini beklemekteyim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam test videolarını izlediniz mi? Nova 7 alacaktım ben zam geldi: D

Gelir gelir gelmez mi saçma sapan gariplikler işte fırsatçılık her neyse. Hepsini elbette izledim ama bu olay ses işi yani kullanmadan videolardan pek bir şey anlamak zor. Demolarını izlersin anca ama gerçek kulaklık kafanda olması lazım. Ondan kullananlara sormak zorundayız. Nova 7'ye bakmadım bile çünkü kablosuz ben kablolu istiyorum oda Nova 5'te var ancak.

Klasman farkı yok ise yani aynı seriye ait ürünler ise genelde yeni olanı tercih eden bir kafa yapım var. O yüzden nova 7 tercih ederdim. Kablosuz neden istemediğinizi merak ettim

Klasman farkı yok ise yani aynı seriye ait ürünler ise genelde yeni olanı tercih eden bir kafa yapayım var. O yüzden Nova 7 tercih ederdim. Kablosuz neden istemediğinizi merak ettim.

Bende öyle düşünürüm yeni olanı almak fakat bazı araştırmalar yaptığımda DTS 2.0'ın yeni Nova'larda olmadığını koymadıklarını gördüm ama eski dediğimiz Arctic serisinde DTS 2.0 olarak devam ediyor. Yani acaba DTS 2.0 yerine sonar yazılımı ile o açığı Nova'da kapatıyor mu yoksa burada pazarlama taktiği mi var orayı anlamam lazım. Şarjla uğraşmak asla istemiyorum kablolu olmalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı