Travis_Bickle
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- AMD Radeon XFX RX6400 4gb GPU, AMD Ryzen 5 4500 CPU, 8+8 3000'lik DDR4 Ram, 650w 80+ PSU, Rampage Membran Klavye, AOC GM500 Mouse, AOC 24G2SP Monitör, Samsung SyncMaster 932NWE Plus 8000:1 5 ms İkinci Monitör, Rampage Kulaklık
- Meslek
- Öğrenci
Ehliyet var ama motorum yok. Ekstra motoru olan bir yer olması lazım. Onu da hem motorunu vercek hem gece açık olacak hem part time gibi, zor. Bazen diyorum seyyar satıcı falan mı olsam pilav tavuk vb.
O zaman bosverin motokuryeligi. Zaten motokurylik ozllikle gece vakti falan riskli is. Serbest calisma saatleri nedeniyle onerildi sadece. Ben de motokuryelige ek olarak TAG yapabilirsiniz diycektim. Arabayla TAG yapmaktan daha risksiz ve ek is olarak guzel olabilirdi.
Gece taksiye cikilabilir ama hem sizi tuketir hem de gercekten riskli is. Ozellikle de yasadiginiz sehir veya semt tehlikeli bir yer ise.
Biraz edit yeteneginiz ve bilgisayariniz var ise zor bir ihtimal de olsa bir Youtuber ya da o tarz bir seyin kanali icin videolari editleyebilirsiniz.
Paraniz varsa ucuz bir araba alip kiralayabilirsiniz ama maaliyetli olmasina karsin kari cok az olan bir is.
Zorlayinca bunlar cikiyor ama acikcasi hicbiri beni bile tatmin etmedi.