Arctis Nova 7 Wireless nasıldır?

zalimantuan

Centipat
Daha fazla  
İncehesap indirimlerinde 3899₺'ye alelacele aldım da kulaklığı. Kullanan var mı tavsiye eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam siz bu arkadaşın yaşadığı sorunları yaşadınız mı? Bide tam anlayamadığım için sorucam da bu kulaklığı kendi programından ayar çektik diğelim ben bu ayarları ps4 üzerinden kulanabilcem mi?

Arkadaşın yazdığı yazıyı okudum da ben öyle profesyonel bir odyometri uzmanı değilim ama bunların hiç birini yaşamadım desem yeridir. CS:GO oynuyorum sesleri gayet iyi duyuyorum. Hikayeli oyunlarda ve dizi filmlerde de gayet iyi şu an kulaklıksız dizi izleyemiyorum. Kablosuz bir kulaklık aynı anda hem Tvye Bluetooth ile bağlıyorum hem PC’den oyun oynuyorum çok başarılı bu konuda. Ama evet tvye bağlayınca ayar yapmak için PCdeki ss engine i kullandım ben de.

hocam ben kulaklığı ps4 te de kullanıcam da ss programdan ayar çekince ps4 te çektiğimiz ayarlarda bozulma oluyor mu?

hocam ben kulaklığı ps4 te de kullanıcam da ss programdan ayar çekince ps4 te çektiğimiz ayarlarda bozulma oluyor mu?
Engine üzerinde yapılan ayarlar transfer olur diğerleri olmaz, asıl özellikleri sonarda ,zaten pc bağlayınca size sonar ayarlamak için üsteliyor ama o ayarların hiçbiri bluetooth üzerinde kullanılmıyor işin saçmalığı o. Ayrıca o sonar programı ne hikmetse bilgisayarı da zorluyor .

Engine üzerinde ses limit kaldırma, ekolayzır ,mic sidetone (boş bir özellik zaten kapatmasan bütün sesleri alıyor içeri) mikrofon mute seviye ayarı ,bunlar var. Sadece limit kaldırırsın ses seviyesi biraz artar %20 gibi , ekolayzır ayarlarsın ,bunlar kulaklıkta kaydoluyor nereye taşısan orada aktif oluyor ,sonardaki hiçbir ayar geçerli değil

hocam sonarsız kullanımı iyi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…