Arctis Nova 7X vs HyperX Cloud 3 Wireless

Street

Centipat
Daha fazla  
2018'den beri kullandığım Arctis 3'üm bozuldu. Yeni kulaklık arayışındayım. Arctis Nova 7X ile HyperX Cloud III Wireless arasında kaldım. HyperX Cloud III Wireless mikrofonu daha iyi gibi geldi.
Rica etsem bir Arctis Nova 7 kullanıcısı ses ayarlarından mikrofona girip gelişmiş kısmındaki biçim seçeneklerinin SS'in ekteki gibi atabilir mi?

mik_bicim.PNG

Son düzenleme:
Arkadaşım arctis nova 5 aldı yeni, bende cloud3 aldım. İkimizin sesi arasında cloud3 daha iyi dediler. Mikrofonu nova 7x ile nasıldır bilemiyorum ama belki fikir verebilir. Cluoud 3 için fikirlerim çok rahat ergonomik fakat pedler suni deri olduğu için yazın kulak terletiyor. Fps oyunları için performansı muazzam fakat diğer kullanımlar için ne iyi ne kötü. Eq ayarı yapmadan kullandım belki eq ile daha iyi de olabilir.

Ayrıca pil süresini önemsiyorsan cloud3 rakiplerine göre en az iki kat daha iyi durumda. Ha hence çok önemli değil çünkü ha ayda 1 şarj etmişim ha 2 haftada bir.

Arctis nova 7x ise xbox modeli olduğunu unutmayın. Normal 7 ile uyumluluk dışında farkı var mı iyi araştırın.

2018'den beri kullandığım Arctis 3'üm bozuldu. Yeni kulaklık arayışındayım. Arctis Nova 7X ile HyperX Cloud III Wireless arasında kaldım. HyperX Cloud III Wireless mikrofonu daha iyi gibi geldi.
Rica etsem bir Arctis Nova 7 kullanıcısı ses ayarlarından mikrofona girip gelişmiş kısmındaki biçim seçeneklerinin SS'in ekteki gibi atabilir mi?

Eki Görüntüle 2529467

Bu kulaklığa da bakabilirsin ben kullanıyorum, ses kalitesi ve mikrofonu gayet iyi ve çok ergonomik.

Hepsiburada sitesinde indirimde Razer Blackshark V2 Hyperspeed var benzer fiyatlara. Bi bakmanı öneririm bayağı öveni vardı.

Arkadaşım Arctis Nova 5 aldı yeni, bende Cloud3 aldım. İkimizin sesi arasında Cloud3 daha iyi dediler. Mikrofonu Nova 7X ile nasıldır bilemiyorum ama belki fikir verebilir. Cluoud 3 için fikirlerim çok rahat ergonomik fakat pedler suni deri olduğu için yazın kulak terletiyor. FPS oyunları için performansı muazzam fakat diğer kullanımlar için ne iyi ne kötü. EQ ayarı yapmadan kullandım belki EQ ile daha iyi de olabilir.

Ayrıca pil süresini önemsiyorsan Cloud3 rakiplerine göre en az iki kat daha iyi durumda. Ha hence çok önemli değil çünkü ha ayda 1 şarj etmişim ha 2 haftada bir.

Arctis Nova 7X ise Xbox modeli olduğunu unutmayın. Normal 7 ile uyumluluk dışında farkı var mı iyi araştırın.

Normal 7 ile arasında sadece uyumluluk farkı var. Cloud 3'in padleri değiştirebiliyor mu peki?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı